16.11.2018

Anne yanı beşik avantajları ve anne yanı beşik seçimi

Gece boyunca anne ile yeni doğan bebeğin daha yakın olmasını sağlayan, uzun vadede park yatak olarak da kullanılabilen anne yanı beşiklerin avantajları...

İZLE: YENİ DOĞAN BEŞİK SEÇİMİ👇 
Anne yanı beşikler, bebeğin gece boyunca hemen annesinin yanında olmasını sağlayan, uyandığında veya emzirme ihtiyacı doğduğunda annenin de konforunu artıran bir beşik türü. Annelerin genel ihtiyaçları ve özellikle yeni doğan döneminde bebeklerin ihtiyaçlarının çok farklı olması nedeniyle, "bir kere alalım, uzun süre kullansın" anlayışından ziyade özellikle ilk dönemin daha konforlu geçmesini sağlamak için bu döneme özel ürünlerin kullanımına dikkat etmek gerekiyor. Anne yanı beşikler de bu anlamda bazı avantajlar sağlıyor. Biz de sizin için anne yanı beşiklerin özelliklerinden ve avantajlarından bahsetmek istedik. 

Anne yanı beşik avantajları nelerdir?

Anne yanı beşiklerde bebek emniyetli bir şekilde beşiğinde uyurken, beşiğin bir tarafı açık olduğu ve yatağa direkt monte edilebildiği için anne hemen bebeğin yanındadır ve özellikle yeni doğan döneminde bebeğini rahatlıkla kucağına alarak emzirebilir. 

Anne yanı beşiklerin üretim amacı bebeğe sürekli yatabileceği bir yatak sağlamaktan ziyade, özellikle yeni doğan döneminde annenin bebeğine anında ulaşabilmesini, gerekli durumlarda müdahale edebilmesini sağlamaktır. Bu anlamda park yataklardan farklıdır. Katlanabilir, taşınabilir özellikleri de bulunan park yatakların 4 tarafı kapalıdır, amaç bebeğin güvende olacağı bir oyun alanı sağlamaktır. Ancak anne yanı beşiklerde ise beşiğin bir tarafı açılabilir ve yetişkin yatağına rahatlıkla monte edilebilir. 

Anne yanı beşikleri anne-bebek ürünleri konusunda profesyonel çok bilinen markalardan alabileceğiniz gibi, kendinizin de yaptırması mümkün. Ancak tabii ki burada malzeme seçiminden, sağlamlığa kadar her konuya daha fazla dikkat etmeniz gerekir. 

Anneler, anne yanı beşiklerden çok memnun

Kullanıcı yorumlarına baktığımızda ise özellikle bebeğinizin ilk aylarında anne bebek iletişiminin çok önemli olduğu dönemlerde, bebeğin her an annesinin kokusunu alabilmesi, onun yanında olduğunu bilip rahatlayabilmesi, annenin de her an bebeğine ulaşabilmesi ve güvenle yatabilmeleri için anne yanı beşikler pek çok anne tarafından da çok kullanışlı bulunuyor ve yeni anneler tarafından anne yanı beşikler çok tavsiye ediliyor. 

Şimdi gelelim anne yanı beşik üreticilerine. Bu yatak tipi için pek çok profesyonelin özel ürünü mevcut. Biz sizin için dikkatimizi çeken, kullanıcılardan en çok olumlu yorum alan, beğenilen markaları sıraladık. Her bir ürünün ismine ve fiyatına bakarak, ardından online satış sitelerinde kullanıcı yorumlarını da inceleyerek size uygun anne yanı beşiği bulabilirsiniz. 

Hadi başlayalım!

Prego Santa Maria anne yanı sallanan beşik
Fiyatı: 899TL ancak mağazaların indirim dönemlerinde 550TL'ye bulunabiliyor. 
Boyutlar: 92x54x72 cm
  Prego Santa Maria Anne Yanı Sallanan Beşik
Prego Santa Maria Anne Yanı Sallanan Beşik

Prego Santa Maria anne yanı beşiklerin yükseklikleri ayarlanabiliyor ve arzu ettiğiniz zaman anne yanı beşik, ihtiyacınız olduğunda ise park yatağa dönüşebiliyor. Fiyatı Trendyol gibi mağazalarda 500-550 fiyat aralığında. Ürünün ayakları dışa doğru uzatılabiliyor, tekerlekleri sayesinde kolay taşınabiliyor. Gövde yapısı alüminyum ve ayarlanabilir yüksekliğe sahip. Fermuarlı taşıma çantası sayesinde rahatlıkla taşınması mümkün. Bebeğinizle 0-5 ay arasında rahatlıkla kullanabilirsiniz. (Ürünün tam adı: PREGO 8020 Santa Maria Anne Yanı Sallanır Beşik)

Baby&Plus Safe Side anne yanı beşiği
Fiyatı: 599TL
Derinlik: 56 cm Ön yüz: 92 cm Yükseklik: 85 cm / Ağırlık: 8,5 kg
Baby&Plus Safe Side Anne yanı beşik
Baby&Plus Safe Side Anne Yanı Beşik

Tıpkı diğer markalarda olduğu gibi Baby&Plus anne yanı beşikleri de aynı zamanda park yatağa dönüşebiliyor ve dilediğiniz anda yüksekliği ayarlanarak yetişkin yatağının yanına yerleştirilebiliyor. Ekstra özellikleri ise beşik ile birlikte bebek için müzik ve titreşim sunabilmesi. 10 farklı müzik, 3 farklı ses seviyesi ve 3 farklı titreşim ve LED aydınlatma imkanı sunan rahatlatıcı bir müzik kutusu mevcut. Ürün iskeletine entegre sallanma aparatı sayesinde aynı zamanda bir sallanan beşik olabiliyor. Ağırlığı sadece 8,5 kg olan beşik, portatif ayaklarla farklı zeminlerde güvenli duruş sağlıyor. 3 kademeli yükseklik ayarı imkanı sunuyor. Fiyatı e-bebek'te 599TL ancak dönemsel olarak yüzde 10-yüzde 20 indirimlere giriyor. 

Chicco Next2Me anne yanı beşik
Fiyatı: 999TL - 1399TL aralığında
Genişlik: 60cm / Yükseklik: 66 / 81cm Uzunluk: 95.5 cm /Ağırlık: 9,5 kg
 
Chicco Next2me Crib Anne Yanı Bebek Beşiği
Chicco Next2me Crib Anne Yanı Bebek Beşiği


Chicco'nun Chicco Next2Me Crib beşikleri de tıpkı Prego Santa Maria beşikleri gibi dilediğiniz anda park yatağa dönüşebilir şekilde tasarlanmış. Pek çok farklı seçeneği olan Chicco Next2Me Crib beşiklerin bir diğer avantajı ise rahatlıkla taşınabilir olmaları ve hafiflikleri... Ebeveyn yatağına sabitlemek için basit ve emniyetli kanca sistemi bulunan, çok yönlü oluşu ve oynar ayakları sayesinde bazalı yataklara uyumlu olan beşik, yeni doğandan 6 aylık döneme kadar kullanılabiliyor. Fiyatı Trendyol'da 999TL. Görselde yer alan ürünün tam adı: Chicco Next2Me Crib Beşik Fuchsia

Çilek Mobilya Anne Yanı Beşik (46x80 Cm)
Fiyatı: 783TL (Çilek Mobilya'da yüzde 37 indirimle 493TL)
Genişlik : 83 cm  Yükseklik : 77 cm  Derinlik : 48 cm
 
Çilek Mobilya Anne Yanı Beşik
Çilek Mobilya Anne Yanı Beşik


Çilek mobilya anne yanı beşikleri, Chicco veya Baby&Plus gibi bebek ürünü profesyonellerinden farklı olarak mobilya olarak üretiliyor. Aynı zamanda park yatak olarak kullanılabilmeleri mümkün değil. Ancak bebek aparatları satan mağazalardan park yatağa dönüştürmek için uygun aparatlar bulma imkanınız var. Bebeğin 0-6 aylık dönemine uygun olarak üretilen Çilek Mobilya anne yanı beşikleri uygu setinde 1 adet yatak, yatak örtüsü, lastikli çarşaf, yastık ve bebeğin başucunu çerçeveleyen 1 adet koruma yer alıyor. Mobilya anne yanı beşiğin bir diğer avantajı ise bebeğinizin kullanımı sona erdikten sonra ayrı bir oturma birimi olarak kullanılabilir. İkinci bir bebek düşünüyorsanız, o süreye kadar depo derdi olmadan da saklayabilirsiniz. 

Babybay Anne Yanı Beşik
Fiyatı: 1.350,00 TL
Orijina: Boy 86 cm, En 43 cm, Yükseklik 79 cm, Ağırlık 11 kg 
Maxi: Boy 94 cm, En 51 cm, Yükseklik 79 cm, Ağırlık 14 kg
 
Babybay Anne Yanı Beşik
Babybay Anne Yanı Beşik


Alman, bebek ve çocuk mobilyaları üreticisi Banybay'in akıllıca dizayn edilmiş Babybay anne yanı bebek beşiği herhangi bir ebeveyn yatağına birkaç basit adımda kolayca eklenebilir ve böylece bebeğiniz anne babasına yakın uyuyabilir. Fiyatı ile göz dolduran beşiği aldığınızda sürpriz olmaması için baştan söylememiz gerekiyor: Ürün içeriğinde sadece karyolası mevcut Diğer tüm aksesuarların, babybay beşik aksesuarları olarak ekstra sipariş edilmesi gerekiyor ve işler biraz pahalı hale gelmeye başlıyor. Çerçevesi ve tabanı sert kayın ağacından yapılan ve kesinlikle toksik olmayan cila kullanılan Babybay anne yanı beşikler mama sandalyesine, banka, sıraya, sandalyeye, alt değiştirme masasına, masaya, seyahat yatağına veya oyun parkına (uygun aksesuarların yardımıyla) dönüştürülebiliyor.

Soo Baby anne yanı beşik
Fiyat: Sıfır olanları ortalama 500, ikinci elleri ise 175-200TL aralığında
 
Soo Baby Başucu Beşiği - Anne Yanı Beşik
Soo Baby Başucu Beşiği - Anne Yanı Beşik


Biraz önce bahsettiğimiz anne yanı beşiklerden biraz daha küçük olan bu ürün, daha uzun vadede bebek yatağı ya da park yatak olarak kullanmak için küçük kalabilir ancak uygun fiyatı ile sadece belli bir dönem kullanılmak üzere bütçenizi rahatlatmak mümkün. Ürün bu aralar satışta olmasa da tutumluanne.com gibi adreslerde ikinci el olarak bulunabilir. Annelerin yorumlarına göre bebek 6 aylık olana kadar kullanılabilir. Sıfır olanları ortalama 500, ikinci elleri ise 175-200TL aralığında satılıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER