Pudra.com 15.06.2012

Bebeğe hazırlık çantasında süt pompası olmalı

Emme gücü yeterince gelişmemiş yeni doğan bebeğinii beslemek isteyen anneler ile çalışmaya başlayan emziren annelerin imdadına anne sütü pompası yetişiyor.

İZLE: POMPA İLE SÜT SAĞMA👇 
Yeni doğan bebeklerin emme güçleri henüz yeterince gelişmemiştir. İşte bu nedenle annelerinin sağılan sütleriyle beslenme ihtiyacı duyarlar. Hepsi farklı ihtiyaçlar için geliştirilmiş olan Ameda Elite Süt Pompası Göğüs flansları / başlıkları, annelerin hassas cildinde koruma kalkanı görevini de yaparak anne sütünün sağımını gerçekleştiriyor.

Bebeğe hazırlık çantasında süt pompası olmalı

Ameda ürünleri için üretilen göğüs flansları/başlıkları, BPA free bir malzeme olan PP'den üretilmiş.

Annelerin her 2-3 saatte bir yapacakları sağım için kullanılacak çeşitli ebatlardaki Ameda süt pompasının yanı sıra markanın emzirme öncesi için meme kremi, meme kalkanı, anatomik meme kalıbı ve emzirme sonrası için göğüs pedi, süt saklama şişeleri, süt saklama poşetleri gibi anne ve bebek bakım ürün grupları da var.

Temmuz ayı boyunca Ameda ürünlerini seçen anneler ürün destek hattından 20 dakika ücretsiz yararlanabilecekler. Emzirme Danışmanı Arzu Yörükoğlu ile yapabileceğiniz görüşmelerde bebek için en uygun emzirme ve sağlık programını isteyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER