Pudra.com 04.06.2012

Doğum hediyelerinin en tatlı adresi Betie’s

Kişiye özel tasarım pastalar, cup cake'ler ve lezzet toplarıyla ünlü Betie’s, yeni “Maviş Nur Topları" ve “Pembiş Nur Topları”yla, doğum hediyelerini alışılmışın dışına taşıyor ve mutluluğunuza tatlı bir anı ekliyor.

Çiçek, çikolata gibi standart hediyelerin dışında, sevdiklerine göze ve damağa hitap eden doğum ve çocukları için doğum günü hediyesi vermek isteyenlere Betie’s, erkek çocuklar için “Maviş Nur Topları” ve kız çocukları içinse “Pembiş Nur Topları”nı öneriyor.

Doğum hediyelerinin en tatlı adresi Betie’s

İster doğum yapan yakınınıza hediye edin, isterseniz doğum sonrasında gelen misafirlerinize ikram edin, şık ve lezzetli ve bir ürün arıyorsanız size Betie’s'i öneriyoruz.

Üzerine, arzu ettiğiniz mesajı yazdırabildiğiniz kurabiyeleri de ekletebileceğiniz her iki aranjman da, özel karışımların nefis çikolatarla birleştirilip top haline getirilmesiyle oluşturuluyor. Üstü kapalı olması koşuluyla buzdolabında 5 gün tazeliğini koruyan Betie’s ürünleri, içerisinde raf ömrünü uzatacak hiçbir katkı maddesi içermiyor.

45-48 adet lezzet topu içeren “Maviş Nur Topları” 70 TL+KDV, 43-45 adet lezzet topu içeren “Pembiş Nur Topları” 70 TL+KDV, mesaj kurabiyesi ise 3 TL+KDV’den satılıyor.

Beties.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER