@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.12.2011

Joker'den annelere doğum hediye listesi

Anne çocuk mağazası Joker, doğuma hazırlanan anne adayları ile doğum hediyesi almak isteyen yakınlarının işini kolaylaştırıyor ve onlara "doğum hediye listesi" hizmeti sunuyor. Sistem nasıl işliyor? İşte, yanıtı...

Joker mağazasının tüm anne adaylarına doğum hediye listesi hizmeti verdiğini biliyor muydunuz?

Joker'den annelere doğum hediye listesi

Doğuma hazırlandığınız günlerde işinize yaramayacak ya da zaten sizde olan ürünlerle karşılaşmaktansa ve aynı hediyeden birden çok alınmasındansa, siz ve bebeğiniz için gereken malzemeleri sevdiklerinizin hediye etmesine fırsat yaratabiliyorsunuz. Üstelik hediye alacak olanlar için de "ne hediye alacağım" derdi son bulmuş oluyor. Sistem şöyle işliyor:

Joker mağazasından kendinize alınmasını istediğiniz ürünlerden oluşan bir doğum alışverişi listesi açıyorsunuz. Bu liste için pusetten ilk oyuncaklara, ana kucağından emzirme malzemelerine kadar her şeyi tek tek seçiyorsunuz. Hazırladığınız liste, Joker'in sistemine kaydediliyor ve bütün ürünler hangi mağazadaysanız o mağazanın deposuna sizin adınızla ayrılıyor.

Yakınlarınız da ürün listesinden bütçesine uygun olanı seçiyor ve sizin için satın alıyor. Yakınlarınız isterlerse mağazaya giderek isterlerse de online olarak www.joker.com.tr adresinden satın alabiliyorlar. Üstelik listeme sisteme kayıtlı olduğundan birisi tarafından satın alınan ürün, bir başkası tarafından tekrar satın alınamıyor, çünkü satılan ürün için sistem hatırlatma yapıyor.

Ne dersiniz, Joker, doğuma hazırlanan anne adayları ile yakınlarına doğum hediyesi almak isteyenler için hayatı kolaylaştıran bir uygulamaya imza atmış, değil mi?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER