Pudra.com 06.04.2012

Bebekler için kullanılabilen burun spreyi

Sanofi’nin geliştirdiği Marimer burun spreyi, Atlas Okyanusu’ndan elde edilen deniz suyu içeriği ile yetişkinler için burun tıkanıklıkları ve alerjik reaksiyonlarda uygulanabildiği gibi 100 doğal oluşuyla bebeklerde de kullanılabiliyor.

Üst solunum yolları temizliği anlamına gelen nazal hijyen, burun ve genizde doğal nemlendirme sağlayarak hayat kalitesini artırmada ve hastalıklardan korunmada önemli bir rol üstleniyor. Sanofi’nin geliştirdiği Marimer burun spreyi, yüzde 100 doğal içeriği ile tıkalı burnun açılması ve temizlenmesi için kullanılıyor.

Bebekler için kullanılabilen burun spreyi

Çocuk ve yetişkinlerde burunun nemlendirilmesini sağlayan Marimer burun spreyi, üst solunum yollarında rahatlama yaratan ve rahat nefes alınmasına yardımcı olan bir ürün.

Yüzde 100 doğal olduğu için bebeklerde de rahatlıkla kullanabilen ürün, alerji, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklarda da yardımcı ürün olarak doktorlar tarafından tercih ediliyor.

Marimer’in içeriğinde yüzde 32 oranında Atlas Okyanusu’ndan alınan deniz suyu ve yüzde 68 oranında saf su bulunuyor. Marimer’in günde 1-4 defa kullanılması öneriliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER