pudra.com 05.11.2010

Bebeklerde gaz problemine doğal çözüm

Yeni doğan bebeklerin en büyük sorunu olan gaz sancısı son buluyor. Gaz sancısından uykuya hasret kalan ebeveynlerin kurtarıcısı olan ünlü Alman markası Wind-salbe N artık Türkiye’de.

Wind-salbe N içerdiği kimyon yağı sayesinde bebeklerde oluşan gaz problemine köklü ve kolay bir çözüm getiriyor. Tamamen doğal altyapıyla hazırlanmış formüllerden oluşan ve gaz sancısına neden olan bölgeye masajla yedirilen Wind-salbe N gaz sancısı nedeniyle uykusuz geceler geçiren anne ve babaların imdadına yetişiyor.

Bebeklerde gaz problemine doğal çözüm

Gaz sancısı nedir?

Bebeklerde görülen gaz sancısına kolik denir. Kolik; gelişimi normal olan sağlıklı bebeklerde, en az 3 hafta süren, haftada 3 günden ve günde 3 saatten fazla ağlamaların olduğu tablodur. Kolik, her 4 çocuktan 1’inde görülmektedir. Yeni doğan bebeklerde gaz sancısı 2-3 haftalıkken başlar ve genellikle bebek 3 aylık olduğunda büyük ölçüde geçer. Bazı bebeklerde 8-9 aylık olana kadar kolik devam edebilir. Kolik nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte, bebeğin sindirim sisteminin tam olgunlaşmamış olmasından, bebeklerin nefes alma ve beslenme koordinasyonu tam olmadığı için emme esnasında hava girişi olmasından kaynaklanabilir.

Windsalbe nasıl etki ediyor?

Wind-salbe N cilde uygulandıktan sonra kan dolaşımını ve sıcaklık hissiyatını artırarak emilir ve hızla sindirim organlarına ulaşır. Mide salgısını artırarak sindirimi kolaylaştırır. Açılan aşağı bağırsak yolunda gazın atılımını sağlar. Gastrointestinal sisteminin bölümlerinde spazmolitik etki yaratır.

Masaj nasıl uygulanacak?

Wind-salbe N merheminden elinize 1cm uzunluğunda sıktıktan sonra elinizi açarak bebeğin vücuduna paralel duracak şekilde koyun ve kaburgalarının altından başlayarak aşağı doğru 6 kez ovun. Ardından iki dizi bükerek karına 6 saniye baskı yapın ve karşı hareket olarak iki dizi aşağıya çekin ve düz tutarak ovun. Ardından bebeğinizin karnını sol elinizle üstten ve sağ elinizle alttan saat yönünde dairesel hareketle ay çizerek 6 kez ovun ve yine iki dizi büküp karına baskı yaparak 6 saniye bekleyin ve geri çekin, düz tutarak ovun. Bu masajı arka arkaya 3 kez tekrarlayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER