Pudra.com 18.02.2013

Bu kitap tüm bebekleri uyutacak

Uyku sorunu yaşayan bebeğiniz sizin de düzeninizi zorlamaya başladıysa bu konuda size yardım edecek "İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı" ile tanışmalısınız.

Yeni anne oldunuz ve bebeğinizin uyku düzenini kurmakta zorluk mu çekiyorsunuz? Ya da uzun zamandır uyku sorunu yaşayan bebeğiniz sizin de düzeninizi zorlamaya mı başladı? Bu ve bunun gibi uyku sorunu yaşayan annelerin artık ellerinden düşürmeyecekleri yepyeni bir yardımcıları var: İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı.

Bu kitap tüm bebekleri uyutacak

ABD’li uzman ve terapist Kim West tarafından kaleme alınan ve Türkçe'ye “İyi Uykular, Tatlı Rüyalar” adı ile çevrilen bu başucu kitabı sayesinde siz de bebeğinizin uyku sorununa çözüm bulabilirsiniz.

Lal Kitapları tarafından yayımlanan ve gördüğü ilgi üzerine ikinci baskısı yapılan kitapta, çocuklarına kaliteli bir uyku düzeni kurmak isteyen, uykusuzluktan yorgun düşmüş olan ailelere kısa ve öz bir anlatımla 6 ay – 6 yaş arasında uygulayabilecekleri Kim West'in Sleep Lady Metodu anlatılıyor. Kitapta sadece metodun detayları anlatılmıyor, aynı zamanda farklı yaşlar için günlük uyku düzeninin nasıl olması gerektiği de aktarılıyor.

Yazar West ayrıca, günlük rutinleri ile ilgili bilgi verirken, gündüz uykusu eğitimini, birlikte uyumaya nasıl son verileceğini, eğitimin başarıya ulaşması için ebeveynlerin nasıl bir plan oluşturabileceğini ve en önemlisi bu planı nasıl uygulayabileceklerini anlatıyor.

"İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı", bu metodu kullanarak çocuklarının uyku problemlerine son vermeyi amaçlayan ebeveynler için uyku güncesini, uyku davranışları tablosunu ve uyku saatlerinin kaydedileceği bir zaman tablosunu da barındırıyor.

ABD’de 20 yıldır uyku koçluğu ve terapistlik yapan Kim West tarafından bilimsel temellere dayanarak geliştirilen metot sayesinde pek çok aile bebeklerinin uyku sorununa çözüm buldu. Sizin de uyku sorunu olan bir bebeğiniz varsa mutlaka denemelisiniz.

İyi Uykular, Tatlı Rüyalar El Kitabı
Kim West
Lal Kitapları
Fiyatı: 17,50 TL






POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER