Pudra.com 13.04.2012

Çocuklara tuvalet eğitimi için alıştırma külodu

Çocuklara tuvalet alışkanlığı kazandırma sürecinde ailelere yardımcı olan, yüzde yüz doğal bambu kumaştan üretilen BabyNEO alıştırma külotları, bebeklerin cildinde tahriş ve alerji oluşumuna neden olmuyor.

BabyNEO, çocuklara tuvalet alışkanlığı kazandırmak için doğal bambu kumaştan ürettiği alıştırma külotlarıyla, anne ve babalara bu süreçte destek oluyor. Bambunun bakteri barındırmayan ve yumuşak dokusuyla üretilen alıştırma külotları, bebeklerde alerji oluşumununa da neden olmuyor.

Çocuklara tuvalet eğitimi için alıştırma külodu

Bebeklik döneminde kullanılan bezlerden sonra alıştırma külotları, çocukların tuvalet eğitiminde büyük önem taşıyor. Ailelerin bu süreci daha rahat geçirebilmesi için BabyNEO, alıştırma külotlarını yüzde yüz doğal bambu kumaştan üretiyor ve bebeğinizin cildinde tahriş ve alerji oluşumuna neden olmuyor.

Çocuklar için hem fizyolojik hem psikolojik hassiyet içeren bu dönemde, BabyNEO mavi ve pembe renk seçenekleriyle doğal bambu alıştırma külotlarını ailelerin beğenisine sunuyor.

Büyüme evresine geçen bebeklere kolaylık
Bu dönemde bebeklikten çıkıp büyüme evresine geçen bebeklere kolaylık sağlayan bambu alıştırma külodu alerji yapmıyor ve normal pamuğa göre yüzde 30 daha fazla sıvıyı emebiliyor. Ailelerin tercih ederken tereddüt yaşamayacağı alıştırma külodunun dış yüzeyi yüzde 70 bambu - yüzde 30 pamuk interlok yapıya sahip.

İç yüzeyi ise bambunun yumuşak yapısı ile bebeklerin cildini rahatsız etmiyor. Ayrıca bebeklerin tenine değmeyen, özellikli orta katman ile tuvaletin hemen dışarı sızmasını da engelliyor. Bacak kısımlarında yumuşak dokusuyla ön plana çıkan "bambu rib" kumaştan üretilen BabyNEO alıştırma külodu, çocuğunuzun bacağına rahatsızlık vermeden tam oturacak şekilde tasarlanan özelliği ile de fark yaratıyor.

BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde (Joker-Maxitoys, E-Bebek) organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunuluyor. BabyNEO alıştırma külodunun fiyatı 13.99 TL.

www.babyneo.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER