@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.03.2010

Milupa’nın web sitesi çok kapsamlı!

Milupa’nın web sitesinde hamileler, 0-12 ay ve 12-36 ay bebekler için bir sürü bilginin yanı sıra, interaktif oyunlar ve anketler de var.

Milupa’nın web sitesi o kadar geniş kapsamlı ki; sizlerle paylaşmadan duramadık. Öncelikle Pudra.com olarak size bu keyifli sitenin bir haritasını çıkaralım; siz de bilgi sahibi olduktan sonra detayları okumak için Milupa'ya mutlaka bir göz atın! Eminiz, danışmak istediğiniz hemen her konuda, adres çubuğunuza yazdığınız ilk adreslerden biri de Milupa olacak.

Milupa’nın web sitesi çok kapsamlı!

Öncelikle sitenin düzeninde bahsedelim. Sitenin bilgi içeriği üç ana kategoriden oluşuyor; hamilelere özel, 0-12 ay ve 12-36 ay şeklinde… Bu bilgilerin yanı sıra interaktif oyunlar, milupa anne bebek kulübü gibi faydalı ve eğlenceli başlıklar da mevcut. İşte tüm kategoriler ve detayları…

Hamilelere Özel…
Bu bölümde hafta hafta hamilelik, annelik psikolojisi, hamilelikte cinsellik, iş hayatı, bakım ve güzellik, spor, sigarayı bırakma, kış aylarında hamilelik ve beslenme gibi hamilelikte sizin nelerin beklediğine dair geniş bilgi sahibi oluyorsunuz. Aynı zamanda bebeğinizin doğum tarihini veya yumurtlama gününüzü hesaplayabileceğiniz hesaplama sistemleri de var. Bebeğiniz için isim, burç listesi ve alışveriş önerilerinin yanı sıra, doğuma hazırlık ve doğum yöntemleri ile ilgili yazılar da her hamilenin okuması gereken içeriklere sahip.

0-12 ay…
Anne sütü, iştahsız bebek, memeden kesilme gibi emzirme konuları; aylara göre beslenme, organik besinler gibi beslenme önerileri ve bebeğiniz için aylık beslenme programlarıyla lezzetli tarifler bu bölümde bulunuyor. Ayrıca bebeğin bez değişimi, banyosu, ilk masajı, ilk adımları, giysileri, uykusu, oyunları ve hatta anne bebek yogasıyla ilgili tüm bilgileri takip etmek mümkün.

12-36 ay…
Çocuğunuz için önemli vitamin ve minerallerden, dengeli ev sağlıklı beslenme programlarına; iştahsız bebekler için ne yapılacağından aile sofrasına geçişe kadar beslenmeyle ilgili tüm detayları kapsamlı bir şekilde okuyabilirsiniz. 12-36 ay çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerini takip etmek ve gelişim tablolarından çocuğumuzun fizyolojik gelişimini izleyebilirsiniz.

İnteraktif neler var?
Milupa’da çeşitli oyunlardan, animasyon bilgilendirmelere kadar birçok interaktif seçenek de bulunuyor. Örneğin;
  • Sadece iki adımda bebeğinizin günlük süt ihtiyacını karşılayıp karşılayamadığınızı öğrenebileceğiniz “Sütüm Yeterli mi?” anketi…
  • 4 seviyeden oluşan ve bebeğinizin bağışıklık sistemini geliştirip, onu mikroplardan koruyarak nokta şeklindeki probiyotikleri; yani puanları toplayacağınız “Aptamil Bağışıklık Oyunu”…
  • Bebeğinizin “karnım acıktı, uykum var, gazım var, altım kirlendi” gibi ihtiyaçlarını doğru zamanda, doğru şekilde karşılamanızı size pratik yaptırtacak; 3 seviyeden oluşan “Küçük Şampiyonu Besle” oyunu…
  • Çocuklarda bağışıklık sistemini çok güzel bir şekilde anlatan “Bağışıklık Animasyonu”
  • Tasarımını kendinizin seçeceği size özel “e-kart”lar…
  • Bebeğiniz için oluşturacağınız bebek albümleri ve bebek sayfaları…

Milupa Anneler Kulübü hakkında…
Milupa Anneler Kulübü’ne üye olarak özel dönemlerde beslenme uzmanlarından öneriler alabilir, ücretsiz olarak adresinize gönderilecek ürün ve bilgilendirme paketlerinden, e-posta adresinize aylık olarak gönderilecek bilgilendirmelerden yararlanabilirsiniz.

Pudra.com olarak bizim çok faydalı bulduğumuz siteye www.milupa.com.tr adresinden bakabilirsiniz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER