@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2010

Boyut'tan Anaokulu dergisi

Boyut Yayınları'nın anaokulu dergileri sayesinde çocuklarınız anlatıyor, sayıyor, okumaya hazırlanıyor, mantıklı düşünüyor, oynuyor, kesiyor, yazmaya hazırlanıyor ve kontrol ediyor.

Boyut Yayınları'nın Anaokulu dergisinden haberdar mısınız? Eğer değilseniz bir an önce göz atın. Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin danışmanlığında; M.E.B Okul Öncesi Eğitim Mevzuatı, Neş’e Erberk Anaokulu öğretmenlerinin önerileri ve anne, babaların yorumları dikkate alınarak düzenlenmiş bu eğitici ve eğlenceli Anaokulu dergileri tam bir okul öncesi eğitim veriyor.

Boyut'tan Anaokulu dergisi

8 klasör içinde 96 derginin yer aldığı Anaokulu dergisilerinin her bir sayısı ile birlikte çocuğunuzun kelime haznesi gelişiyor, çocuğunuz çevresini daha iyi tanıyor, basit şekil ve resimleri birbirinden ayırt ediyor, sorulara cevap vermeyi adım adım öğreniyor. Ayrıca kesme, yapıştırma, çizme alıştırmaları ile sanatsal yönü ve el becerileri gelişiyor. Basit formlardan başlayarak zora doğru giden alıştırmalar ile çocuğunuz okumaya, yazmaya, saymaya hazırlanacak, mantıksal düşünme yeteneğini geliştiriyor. Düzenli olarak yapılan bu alıştırmalar ileride ders çalışma alışkanlığı edinmesine yardımcı oluyor. En önemlisi eğlenerek ve ebeveynleri ile kaliteli zaman geçirerek geleceği için iyi bir başlangıç yapmış oluyor.

Anaokulu dergileriyle çocuğunuz neler yapacak?

Anlatacak...

Kelime haznesi gelişen çocuğunuz kısa hikayeler anlatabilecek. Yeni bilgilere sahip olacak, çevresini tanıyacak ve çevresindekilerin duygu ve davranışlarını anlamaya, yaşıtları ile ilişki kurmaya başlayacak. Öğrendiklerini hatırlamayı ve sorulara cevap vermeyi öğrenecek.

Sayacak...

Serinin tüm alıştırmalarını tamamladığında çocuğunuz 20’ye kadar saymayı, sayıları yazmayı, büyüklükleri kıyaslamayı, uzunluk belirlemeyi, şekilleri ayırt etmeyi ve saati söylemeyi öğrenecek.

Okumaya hazırlanacak...

Basit şekil ve resimleri ayırma alıştırmalarından başlayarak, çocuğunuz adım adım harfleri ve basit kelimeleri okumaya başlayacak.

Mantıklı düşünecek...

Çocuğunuz mantıklı düşünmenin temelleri olan, şekiller arasındaki ortak özellikleri bulmayı, onları sınıflandırmayı ve adlandırmayı, ayrıca soruları çözmeyi ve sonuçlar çıkarmayı öğrenecek.

Oynayacak...

Çocuğunuz, dikkatini toplamayı, olayları birbirine bağlamayı ve çevresindeki cisimleri tahmin etmeyi ve canlandırma yapmayı öğrenecek.

Kesecek...

Öğrenme sürecini de kolaylaştıran alıştırmalar ile çocuğunuzun sanatsal yönü ve el becerileri gelişecek ve sırasına göre işlem yapmayı öğrenecek.

Yazmaya hazırlanacak...

Çocuğunuz yazı yazmaya başlamadan önce çizgiler çizip şekiller oluşturarak basit formları öğrenecek ve alfabenin harflerini yazmak gibi daha zor çizimlere alışmış olacak.

Kontrol edecek...

Her fasikülün sonunda, o sayıda neler öğrenildiğini tekrarlamak amacına yönelik alıştırmalar bulunmaktadır. Bu sayfalar çocuğun güvenini artırarak bir sonraki sayıya motivasyonunu hazırlamaktadır. Unutmayın; bu çok önemli!

Üstelik her sayıda verilen harika hediyeler ve aktivite gelişim tablolarıyla...

Her fasikülle birlikte verilen; üzerinde sayılar, harfler, özel şekiller ve resimlerin olduğu çıkartmalar, masaüstü oyunlar, kartlar, mozaik şekiller ve birçok sürprizler öğrenme sürecini keyifli hale getiriyor.

Dergiye ulaşmak için...

Dergiye sahip olmak için ayda sadece 9,92 TL (x24 ay) ödemeniz yeterli. Burayı tıklayarak üye olabilir ve ödemenizi yaparak dergilerinize hemen kavuşabilirsiniz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER