Pudra.com 03.07.2014

İkiz anne ve babalarına rehber kitap: Çoğullarla A'dan Z'ye Yaşam

İkizlerle, üçüzlerle yani çoğullarla yaşamayı anlatan"Çoğullarla A'dan Z'ye Yaşam" çoğul gebelik yaşayan anne adaylarının başucu kitabı olacak.

“Her doğumla, yeni bir anne ve baba doğar.” diyor insan bilimci Ashley Montagu. Öyleyse, ikiz ya da üçüz doğduğunda anne-babalara ne oluyor? Çoğul gebeliklerde, bebek sayısı kadar anne ve baba mı doğuyor? Yani çoğulların anne ve babaları hep kendilerini 2’yle veya 3’le mi çarpmak durumundalar?

İkiz anne ve babalarına rehber kitap: Çoğullarla A'dan Z'ye Yaşam

Bu soruların cevaplarını bulacağınız Remzi Kitabevi'nden çıkan "Çoğullarla A'dan Z'ye Yaşam" adlı kitap işte bu zorlu mücadeleyi ele alıyor. Dr. Gülnihal Şarman, ikiz anneleri İlknur Okay ve Ferda Maden Yıldırım'ın deneyimlerinin yer aldığı kitap, çoğullarla yaşam için gerekli pek çok konuda yol gösteriyor.

Kitapta yer alan; çoğul gebelik, prematüre bebekler ve yoğun bakım, çoğullarla düzen kurmak, çoğulları emzirme biçimleri, çoğulların gelişimi, ikiz dili, çoğulların ayaklanması ve hareketli yıllar, çoğulların bakımında yararlı ipuçları, bakıcı seçimi, çoğullar söz konusu olduğunda babaların değişen rolü, çoğullar için okul seçimi bölümleri yeni çoğul annelerine ve babalarına rehber oluyor. Bu başlıkları hem bir uzman görüşünden hem de birebir deneyimlemiş çoğul annelerinden okumak ise kitabı çoğul gebelik yaşayan anne adayları için bulunmaz bir kaynak haline getiriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER