Pudra.com 04.11.2013

Doğumu özgürleştiren eğitmen İstanbul'a geliyor

Kadını doğum masasından kaldırarak ona, istediği pozisyonda doğurma özgürlüğü kazandıran doğum eğitmeni Janet Balaskas, İstanbul Doğum Akademisi’nin davetlisi olarak 7-8 Aralık'ta İstanbul’da olacak.

Doğuma yönelik çalışmalarıyla tüm dünyada doğum pratiğini değiştiren aktivist, doğum eğitmeni ve yazar Janet Balaskas İstanbul Doğum Akademisi’nin davetlisi olarak 7-8 Aralık 2013 tarihlerinde İstanbul’da olacak. Akademinin Nişantaşı’nda yer alan merkezinde “Aktif Doğum” kursu verecek.

Doğumu özgürleştiren eğitmen İstanbul'a geliyor

Janet Balaskas tüm dünyadaki aktif doğum hareketinin ve aynı zamanda hamilelik yogasının başlatıcısı ve “Yoga ile Doğuma Hazırlanmak” isimli kitabın da yazarı olarak biliniyor.

30 yılı aşkın süredir birçok ülkede binlerce anne adayına normal, coşkulu ve güvenli doğumlar yapması için içindeki sezgisel yeteneğe güvenmesi konusunda yol gösteren Balaskas, çok özel olan eğitim tarzıyla gebelerin vücutlarındaki potansiyel gücü anlayabilmeleri ve doğuranlar olarak aldıkları rolde daha güvenli ve korkusuz olmalarını sağlıyor.

İstanbul Doğum Akademisi Aktif Doğum Eğitmeni Op. Dr. Hakan Çoker, “Balaskas’ın doğuma getirdiği yeni bakış açısı; tüm kadın-doğum dünyasını derinden sarsan bir meydan okumadır. Balaskas, kadını doğum masasındaki durağan halinden çıkartmış, kadını doğumunu yönetir ve aktif olarak doğumuna katılır hale getirmiştir. Doğumun yoğun bir bakım programıyla yönetilmesi tezini çürüterek, modern kadına kendi içgüdüsel gücünü yeniden keşfetmesini sağlayacak pratik ve yararlı bazı uygulamalar sunulması gerektiği üzerinde duran önemli çalışmaları ve yayınları vardır” diyor.


Kurs hakkında detaylı bilgi için: 0212 240 59 35


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER