Pudra.com 11.05.2011

Hamileleri radyasyondan koruyan Belly Armor ürünleri Türkiye'de

Tişört, battaniye ve karın bandından oluşan ürün yelpazesiyle Belly Armor koleksiyonu, size, şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermeden bebeğinizi radyasyondan koruma şansı sunuyor.

Dünyada büyük ilgi gören Amerikan Hamile Giyim ve Aksesuar markası Belly Armor artık Türkiye’de! The Belly Tee (tişört), The Belly Blanket (battaniye) ve The Belly Band'den (karın bandı) oluşan Belly Armor koleksiyonu ile şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermeden günlük yaşamınıza devam edecek ve aynı zamanda bebeğinizi radyasyondan koruyacaksınız.

Hamileleri radyasyondan koruyan Belly Armor ürünleri Türkiye'de

Belly Armor ürünleri, doğmamış bebeğinizi modern yaşam koşullarıyla beraber hayatımıza girmiş olan elektronik ürünlerin yaydığı radyasyondan maksimum koruma sağlamak amacıyla geliştirildi.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri haline gelmiş olan cep telefonları, bilgisayarlar, MP3 çalarlar, medya aletleri, baz istasyonları, enerji nakil hatları, televizyonlar, mikrodalga fırınlar, kablosuz ağlar ve benzeri birçok elektronik alet yaydıkları radyasyonla anne adaylarının ve bebeklerinin sağlıklarını riske atıyor.

Yapılan araştırmalara göre teknolojik aletlerin bu denli hayatımıza girdiği son on yıl içerisinde doğum kusurları, çocuk düşürme, lösemi, kanser, otizm gibi hastalıkların oranlarında ciddi bir artış görüldü.

Çoğu gümüş iplikten yapılmış özel Radiashield kumaşı ve en yüksek kalitede malzemelerle üretilen Belly Armor, emniyet ve rahatlığı şıklıkla birlikte sunarak radyasyondan korunmayı sağlıyor.

Radiashield kumaşı aynen topraklama kablosunun elektrik akımını nötrleştirdiği gibi gelen elektromanyetik dalgaları nötrleştirerek günlük radyasyona karşı kalkan görevi görüyor. Bu şekilde anne adayları ve bebeklerinin üzerinde oluşan radyasyona maruz kalma oranı minimuma indiriliyor.

Radiashield kumaşının etkinliğini yapacağınız çok basit bir testle siz de görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken cep telefonunuzu Belly Armor ürünüyle sarmak. 30 saniye sonra göreceksiniz ki cep telefonu sinyaliniz minimum seviyeye inmiş veya tamamen yok olmuş olacak.

Belly Armor ürünleri
Bütün ürünler tamamen güvenli, hafif, nefes alan ve anti-alerjik olmakla beraber aynı zamanda çamaşır makinesinde de rahatlıkla yıkanabiliyor.

Hamilelik süresince evde cep telefonuyla konuşurken, ofiste bilgisayar karşısında çalışırken veya bir kafede arkadaşlarınızla vakit geçirirken, kısaca radyasyona maruz kalınan her ortamda BELLY ARMOR ürünleri sizi ve bebeğinizi koruyacak.

Amerika ve Uzak Doğu’da kendini kanıtlamış, anne adaylarının vazgeçilmez tercihi olmuş Belly Armor ürünleri farklı renk ve beden seçenekleriyle şimdilik Etiler Akmerkez Eczanesi ve İzmir’ de Seviner Eczanesi’ nde. Çok yakında da tüm seçkin eczanelerde olacak.

Koruyucu tişört 149 TL
Koruyucu karın bandı 149 TL
Koruyucu battaniye - Chic 179 TL
Koruyucu battaniye - Luxe 249 TL


Günlük radyasyondan kaynaklanan sağlık riskleri, korunma yöntemleri ve ürünlerle ilgili daha fazla bilgi için lütfen www.bellyarmor.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER