pudra.com 23.03.2010

Hamilelik bilgileri cebinizde!

Turkcell ve Anadolu Sağlık Merkezi’nin “Bebeğimi Beklerken” paketiyle anne-baba adaylarının ihtiyaç duydukları bilgiler ‘cebe’ geliyor.

Turkcell’in teknoloji uzmanlığı ve Anadolu Sağlık Merkezi’nin uzman bilgilerinin bir araya gelerek oluşturduğu, bebek bekleyen anne-baba adaylarına yönelik geliştirilen “Bebeğimi Beklerken” adlı ücretsiz bilgilendirme paketi çok kullanışlı!

Hamilelik bilgileri cebinizde!

Sağlıklı hayatın sağlıklı doğumla başladığına, sağlıklı bir doğumun en önemli şartlarından birinin de yeterli ve doğru uygulanmış bir gebelik takibi olduğuna dikkat çeken projede amaç; anne-baba adayına, gebelik süresince yapılması gereken testler konusunda hatırlatmalarda bulunmak… Böylece fetustaki değişimler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve onlara sağlıklı bir doğum için yol arkadaşlığı etmek.

Paketi edinmek için bir mesaj atmanız yeterli

Her türlü cep telefonu modeli ile uyumlu olan “Bebeğimi Beklerken” paketi ile anne-baba adayları, 40 hafta boyunca, fetus gelişimi, annenin fiziksel ve ruhsal değişimi, egzersiz ve beslenme önerileri, gebelik psikolojisi gibi hamilelikle ilgili faydalı bilgilere cep telefonlarından kolayca ulaşabilecek.

Faturalı ya da HazırKart’lı Turkcell müşterilerinin Anadolu Sağlık Merkezi uzman kadrosu tarafından hazırlanan bu güvenilir ve zengin içerikten ücretsiz faydalanmaları için “HAMİLE AD SOYAD” yazıp, 7365’e SMS göndermeleri ve gelen mesajı yanıtlamaları yeterli. Gönderilen cevaba göre hesaplanacak hamilelik dönemine uygun bilgi ve öneriler SMS ve video olarak cep telefonuna gelmeye başlıyor.

Ayrıca “DAVET” yazıp, baba adayının Turkcell hatlı cep telefonu numarasını ekleyip, 7365’e SMS göndererek baba adaylarının da paketten faydalanmasın sağlamak mümkün.

“Bebeğimi Beklerken” paketinde neler var?
  • Fetus gelişim
  • Anne gelişimi
  • Beslenme önerileri
  • Egzersiz önerileri
  • Gebelik psikolojisine yönelik öneriler
  • Baba adayına öneriler
  • Bilgilendirici videolar


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER