yasemin candemir
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

The White Lotus dizisinin parlayan güzellik rutinleri

HBO'nun şahane bir distopik deneyim sunan The White Lotus dizisini güzellik rutinlerini keşfetmek için izleyen kaç kişiyiz acaba?

İlk sezonu Hawaii’de 2. Sezonu Sicilya’da geçen White Lotus, inanılmaz zengin insanlar hakkında etkileyici bir dizi... Ama benim diziyi sevme nedenim sinsi cinayet planları değil, hepsinin nasıl bu kadar harika bir cilde sahip oldukları!

The White Lotus dizisinin parlayan güzellik rutinleri
 
Daha ilk bölümden hem sinematik alanın hem de sosyal bilimlerin uğraştığı dünyanın birçok meselesine dair göndermeleri yakalayabilenler için şahane bir distopik deneyim diyebileceğim The White Lotus’u güzellik rutinlerini keşfetmek için izleyen kaç kişiyiz acaba?
 
Bir milyonerin banyosuna göz ucuyla baktım...

Eh, nesnel olarak yüksek bakım gerektiren bir güzellik rutinine bir avuç banyo sahnesi sayesinde vakıf olmuş durumdayım. Size de anlatayım; Bir milyonerin banyosuna iki saniyelik bir bakış atan herhangi biri gibi ben de diziyi sık sık durdurup incelemeye aldım.  
 
Açılan küçük pencerelerden biri bana 700 dolarlık bir rutine sahip olduklarını gösterdi. Her otel banyosu birkaç ücretsiz banyo malzemesi ile donatılmıştır ve durum Beyaz Lotus dizisinde de farklı değil. Görünüşe göre tercih ettikleri marka Ortigia (başka bir bölümde büyükbabanın odasında gördüm), Ortigia'nın Oda Özü Spreyi, el sabunu ve Ethan ve Harper'ın odasında bulabildiklerimle tamamlanan duş jelleri.
 
ETHAAN'IN ÜRÜNLERİ

Banyo tezgahında Ethan’ın tarafında sadece üç ürün var (diş macunu hariç), Kiehl's temizleyici, Kiehl's Facial Fuel nemlendirici ve Nivea Men's Sensitive Shave Gel. Bunların hepsi nispeten orta segment diyebiliriz. Sanki Google’da erkek cilt bakımı diye aratmış ve Google’ın ona gösterdiği ilk şeyleri satın almış gibi.
 
HARPER'IN ÜRÜNLERİ
Harper'ın güzellik rutinleri

İlişkisinin durumu belirsiz olabilir, ancak net olan bir şey var ki Harper kesinlikle bir Clarins kızı. Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse ve Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser arasında geçiş yaparak bir değil iki temizleyiciyle yüzünü yıkıyor. Harper aynı zamanda, Clarins Double Serum’un (gerçekten iyi nemlendirdiği ve cildimi her zaman parlak gösterdiği için benim de kişisel favorim) ve Clarins Hydra Essentiel’in, Silky Cream’in ve Rich Cream'in hayranı.
 
Toniklere gelince, Harper’ın üç rotasyonu var: Enzo Laslo VTM Micro Essence, Peach and Lily The Good Acids Toner ve MAC Prep+Prime (ki bunlar sadece tonik değil, sabitleyici sprey olarak da kullanabilir). Harper ayrıca iki MAC makyaj kompakt pudrasına sahip.
 
Harper, güzellik ürünlerini tamamlamak için Kiehl’s’in Avokado Besleyici Nemlendirici Maskesi, klasik Avokado Göz Kremi ve Gece Yarısı İyileştirici Konsantresi kullanıyor. Pahalı bir zevki var mı? Evet. Peki parasını akıllıca harcıyor mu? Eh, daha iyisini yapabilirdi. L’Occitane Reset veya Daphne’nin The Cream gibi harikaları ile de tanışabilirdi.
 
Gerçi Rachel Patton karakterini oynayan Alexandra Daddario’nun gerçek rutinini okuyunca ekstra öneriye ihtiyaç duymadıklarını da anladım. Bir röportajında diyor ki, “Ben çok doğal ürünler kullanıyorum. Vintner’s Daughter’ı seviyorum. Gwyneth Paltrow’un tavsiyelerine güveniyorum. Epicuren’in nemlendiricisini ve Caudalie spreyimi seviyorum. Tüm bu farklı ürünleri deneyen biriyim ama her zaman daha doğal içeriklere sahip şeylere yönelme eğilimindeyim...”
 
Sonuç olarak ben dizide en çok klasik komşu kızı havası veren Essie tırnakları, OPİ’nin pas rengini görmeyi, MAC'in üzerinde pembemsi bir parlatıcı bulunan Whirl dudak kalemini, Charlotte Tilbury Pressed pudra farkındalığını ve Armani Luminous Silk Fondöten’i her sette kullanmalarını sevdim.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER