› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.10.2016

Modeller gibi görünmeniz için Nars'tan makyaj tüyoları

İstanbul Moda Haftası'nda gerçekleşen 6 defilenin makyajlarını Nars makyaj artistleri üstlendi. Defilelerin backstage'lerinden sizler için tüyolar aldık.

Bu yıl 8. sezonu gerçekleşen İstanbul Moda Haftası, ünlü tasarımcıların katılımıyla moda severlere renkli bir hafta yaşattı. Defilelerde koleksiyonların yanı sıra makyajlar da büyük beğeni topladı. Pudra.com olarak makyajları, Nars makyaj artistleri tarafından yapılan defilelerin backstage'lerine girip, hangi tekniklerin kullanıldığını, hangi Nars ürünlerinin uygulandığını öğrendik.

Özlem Süer, Atıl Kutoğlu, Çiğdem Akın, Belma Özdemir, Raşit Bağzıbağlı ve Lug Von Siga gibi ünlü markalar bu yıl defileleri için Nars makyaj artistlerini ve ürünlerini tercih etti. Doğal makyaj trendlerinin öne çıktığı defilelerde kullanılan teknikleri ve ürünleri öğrenmek için galeriye tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
7 adımda aydınlık bir cilde kavuşun
Mat cildin hüküm sürdüğü onlarca yıldan sonra sağlıklı ışıltının dönemi başlıyor! İşte aydınlık bir cilde kavuşmak için takip etmeniz gereken 7 basit adım…

Her kadının bilmesi gereken 10 makyaj tekniği
Makyaj teknikleriniz ne kadar doğru? Makyaj yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Her kadının makyaj yaparken bilmesi gereken 10 teknik Pudra.com'da.

2017 İlkbahar-Yaz makyaj trendleri
Önümüzdeki sezonun makyaj trendleri belli olmaya başladı. Doğal görünümlerin dikkat çektiği 2017 İlkbahar-Yaz makyaj trendleri Pudra.com'da.

Kusursuz makyaj için 10 profesyonel hile
Makyaj yapan herkesin bilmesi gereken güzellik sırlarını paylaşıyoruz. Hayatınızın nasıl kolaylaştığını görünce keşke yıllar önce öğrenseydim diyeceksiniz!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2