› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.09.2016

Makyajda yeni trend: Draping tekniği

Draping tekniği ile makyajda 70'lere dönüş başlıyor. "Draping makyaj nasıl yapılır" merak ediyorsanız cevabı Pudra.com'da.

Kim Kardashian sayesinde büyük bir trend olan yüz kontürleme bu sonbahar yerini yepyeni bir trende, 70'lerin yıldızı draping makyaj tekniğine bırakıyor. Draping makyajı nedir, nasıl yapılır araştırdık.

Makyajda yeni trend: Draping tekniği
Draping makyaj nedir?
Öncelikle draping makyajının ne olduğundan bahsedelim. Draping tekniği, 70'lerde sıkça karşımıza çıkan renkli yanak trendine oldukça yakın. Draping makyajda, bronz renkli ürünlerle kontür yapmak yerine pembe, şeftali gibi tonlardaki allıklar kullanılıyor. Bu şekilde klasik kontürün aksine daha doğal ve aydınlık bir duruşla hatlarınız belli oluyor. 
 

Draping tekniğiyle nasıl makyaj yapılır?

Draping tekniğinin uygulanması kesinlikle kontür uygulamasından çok daha kolay. Birçok farklı ürüne ya da fırçaya ihtiyaç duymadan allık ve açılı allık fırçası ile draping makyaj yapabilirsiniz. Açılı allık fırçanızla elmacık kemiklerinizin altına kontür yapıyormuş gibi allığınızı uygulayın. Bir adım daha öteye gitmek istiyorsanız, biraz burnunuzun üzerine, alın köşelerinize ve çene hattınıza da ufak dokunuşlar yapın. İşte draping tekniği ile makyaj yapmak bu kadar basit. 

Bu trend makyaj çantalarımızı baya hafifletecek gibi duruyor. Biz draping trendini uygulamak için sabırsızlanıyoruz. Güle güle koyu renkli kontür malzemeleri merhaba canlı renkli allıklar. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Yüzü ince göstermek için allık nasıl uygulanmalı?
Yüz hatlarınızı daha ince göstermek istiyorsanız, allık kullanarak birkaç makyaj hilesini deneyebilirsiniz. Yüz tipine göre yüzü daha ince göstermenin sırları Pudra.com'da.

Cilt bakımında yeni trend: Multi-Masking
Kusursuz bir cilde ulaşmak Multi-Masking yapmaktan geçiyor. Cilt bakımının yepyeni bir trendi Multi-Masking hakkında her şey Pudra.com'da.

Makyajda Baking (Pişirme) Tekniği
Ünlü makyözlerin pürüzsüz ve kalıcı makyaj için kullandığı Baking (Pişirme) tekniği nedir, nasıl yapılır Pudra.com araştırdı.

Palyaço Kontürü'nün uygulanışı
Bella DeLune isimli bir Youtube kullanıcısı "palyaço kontürü" ile yüz kontürlemeye bambaşka bir boyut getirdi. Bu yeni makyaj trendinin detayları Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER