› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.04.2016

Nars'tan yazı yansıtan bir koleksiyon: Under Cover

Nars'ın 2016 yazı için sınırlı sayıda ürettiği Under Cover koleksiyonu bu yaza çok yakışacak. Renkli farlar, parlak dudaklar bu yazın vazgeçilmezi olacak.

Favori kozmetik markalarımızın arasında yer alan Nars, her koleksiyonuyla olduğu gibi bu koleksiyonuyla da bizi büyülemeyi başardı. 2016 yazı için sınırlı sayıda üretilen "Under Cover" koleksiyonuna dikkat çekici renkler hakim. Koleksiyonun Konstantin Kakanias imzalı illüstrasyonlar ile süslenmiş ambalajları François Nars'ın heyecanlı ve dinamik ruhunu yansıtıyor. 

nars 2016 yaz koleksiyonu under cover göz farı





















Under Cover, bu yaz göz makyajımızda hem iddialı canlı renkleri hem de doğal renkleri bir arada kullandıracak gibi duruyor. 2016 İlkbahar - Yaz makyaj trendlerinden mavi gözleri denemek için koleksiyondaki "Pool Shark" farı biçilmiş kaftan.

nars yaz 2016 under cover koleksiyonu dudak parlatıcısı ruj





















Yaza en çok parıltılı dudaklar yakışıyor. Under Cover koleksiyonundaki ince dokulu dudak parlatıcıları ile dudaklar hem yoğun renkli hem parlak. Bizim favorimiz nude tondaki "Get Dirty".


nars 2016 yaz under cover koleksiyonu allık





















Allık makyajımızın olmazsa olmaz parçalarından biri. Yüzümüze renk vermek, yüz hatlarımızı belirginleştirmek için allık daima yardımcımız. Nars'ın Under Cover koleksiyonundaki allıklar yoğun pigmente sahip ve yaz için ideal renklerde. 

nars 2016 yaz under cover koleksiyonu illüstrasyon konstantin kakanias





















Nars'ın yeni koleksiyonu Under Cover'ın en çok dikkat çeken yanlarından biri ambalajları süsleyen, Konstantin Kakanias'ın kaleminden çıkan illüstrasyonlar. Bu renkli illüstrasyonları görmek için galerimize tıklayın.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2