› 
 › 
03.05.2018

Rimmel London ile Kışkırtıcı Gece & Parıltılı Gündüz

Rimmel London'ın Zeynep Tuğçe Bayat ve Nihal Işıksaçan'dan ilham alan makyaj koleksiyonları canlı & iddialı renkleriyle vazgeçilmezleriniz arasına girecek.

İngiltere’nin 1 numaralı makyaj markası Rimmel London, düzenlediği etkinlikte oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat ve Nihal Işıksaçan’ın gece ve gündüz makyajlarından ilhamla tasarlanan ve sadece Watsons’ta satışa sunulacak “Kışkırtıcı Gece” ve “Parıltılı Gündüz” adlı özel koleksiyonlarını tanıttı.

İşte farklı renk tonlarından oluşan “Kışkırtıcı Gece” ve “Parıltılı Gündüz”koleksiyonlarında yer alan Rimmel London ürünleri:

Kışkırtıcı geceye ışıltını bırak!
 
Kışkırtıcı Gece
Rimmel London - Zeynep Tuğçe Bayat

Zeynep Tuğçe Bayat’ın stilinden ilham alan gece koleksiyonunda Rimmel London’ın Magnif'Eyes Eye Contouring Palette’in bej, boz kahverengi ve kahve tonlarının sofistike bir karışımı olan #001 Nude serisi ve Stay Matte Liquid Lip Colour’dan #800 Midnightrengi yer alıyor.

Modern şıklığın gündüz makyajına ilham versin!
Işıltılı Gündüz makyajı

Nihal Işıksaçan’ın stilinden esinlenerek ortaya çıkan gündüz koleksiyonunda ışıltılı renkler dikkatleri üzerine topluyor. 

Magnif'Eyes Eye Contouring Palette’in cesur tarzlar yaratarak makyaj severlere ışıltılı bir gündüz makyajı sunan #004 Colour serisinin yer aldığı koleksiyonda ise; dudaklarda sadeliği ön planda tutan Stay Matte Liquid Lip Colour’dan #700 Be My Baby rengi bulunuyor.

Wonder’Fully Real Mascara ile kirpiklerde keratin etkisi
 
Zeynep Tuğçe Bayat


Hacimli, güçlü ve uzun kirpiklerin sırrı, keratin içeriğiyle kirpiklere bakım yapan Wonder’Fully Real Mascara’dan geçiyor. Gece ve gündüz makyajlarının tamamlayıcısı olan Wonder’Fully Real Mascara, doğallıktan ödün vermeden keskin ve çekici bakışlara sahip olmak isteyenler için vazgeçilmez bir ürün olacak.

Etkinliğe dair fotoğraflar galerimizde... Tüm ürünleri Watsons'larda bulabilirsiniz. 

İlgili haberlerimiz:

​Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödül sahiplerine yakından bakış
4. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri 21 Mart'ta sahiplerini buldu. Biz de kullanıcı oyları ile kazanan ürünlere yakından bakalım istedik.

​Hayat kurtaran zamansız makyaj ürünleri
Pürüzsüz bir cilde sahip olmamızı sağlayan, rahatça uygulanan; hem gündüz hem de gece makyajında elimiz ayağımız olan makyaj ürünleri listemizi paylaştık.

​Burçlara göre makyaj önerileri ve renk seçimi
Kadınların makyaj stillerine etki eden bir unsur da burçları. Koç kadını çarpıcı, Boğa kadını pastel tonlardaki makyajlarla kendini daha iyi hissediyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2