› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.04.2016

En yeni ilkbahar parfümleri (2016)

İlkbaharın taze havasına uyum sağlamak için size uygun en doğru parfümü bulmalısınız. 2016'nın en yeni ve en güzel parfümleri Pudra.com'da.

İlkbaharla birlikte değişen hava, kendini gardıroplarımızda, bakım rutinlerimizde çoktan göstermeye başladı. Şimdi sıra doğru ilkbahar parfümünü seçmekte. Baharın o cıvıl cıvıl ruhunu yakalamak için parfüm de en az kıyafetlerimiz kadar önemli. Bu ilkbaharda imzanız olacak parfümünüzü seçerken Pudra.com güzellik editörlerimizin seçtiği en yeni parfümler size rehber olacak. 

Tasarımlarıyla olduğu kadar parfümleriyle de başımızı döndüren Elie Saab'ın yeni parfümü Rose Couture'dan, Victoria's Secret'ın baharı yansıtan kokusu XO Victoria'ya kadar 2016 ilkbaharının en yeni ve en güzel parfümleri için galerimize mutlaka göz atmalısınız. 


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Bahar ayları için favori bakım ürünlerimiz
Doğadaki değişim bakım dolabımıza da yansıyor. Güzellik editörlerimiz, bahar aylarında bakım rutininize dahil etmeniz gereken favori ürünleri yazdı.

Doğru parfümü nasıl seçmeliyiz?
Kendimize yakışan parfümü seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İlk buluşmada, iş görüşmesinde özellikle hangi kokuları tercih etmeliyiz? Yanıtları Pudra.com’da.

​İdeal bir gardırobun 10 sırrı
Herkesin stili farklı olsa da dolabımızdan beklentimiz aynıdır: severek aldığımız parçaların hakkını vermek. İşte ideal gardırobu yaratmak için 10 ipucu.

​Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Hollywood ünlülerinin neredeyse her şeylerini biliyoruz artık. Peki ya kullandıkları parfümleri? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2