› 
 › 
13.04.2023

Jo Malone London'dan sınırlı sayıda üretilen bahar koleksiyonu: Blossoms

Jo Malone London'dan baharı kucaklayan Blossoms koleksiyonu ile tanışın. Sınırlı sayıda üretilen Blossoms Koleksiyonu, bu yıl ilhamını Çin’den alıyor.

Heyecanla yaklaşan bahar havası, şehri mis kokularla donatıyor! Kalabalık sokaklar ve sakin bahçeler arasında yeşeren çiçekler, gür yapraklı ağaç dallarını süslüyor. Parıldayan Yıldız Manolya ve Naşi Armutu’nun benekli çiçeği çiçek açarken doğanın romantizm ve saflığını simgeleyen Minik Osmantus Çiçeğini demetleri baharı karşılıyor.

Sınırlı sayıda üretilen Blossoms Koleksiyonu, bu yıl ilhamını Çin’den alıyor

“Koleksiyondaki her koku, kokunun farklı yönlerini sunurken, baharın neşesini ve doğanın içinde olmanın kusursuz hissini kucaklıyor.” - Céline Roux, Uluslararası Parfüm Direktörü

Bu yılki Blossoms Koleksiyonu’nda, üç farklı çiçek kokusu yer alıyor. Sınırlı sayıda üretilen bu özel koleksiyonda saç misti ve difüzör de mevcut. 
 
Osmanthus Blossom Cologne
 
Osmanthus Blossom Cologne


Yeni bir mevsim tüm şehri sararken, minik beyaz çiçekler, yeşilliklerin üzerinde filizlenirken havayı huzur dolu bir kokuyla dolduruyor. Bu meyve aromalı çiçek tatlı kayısı, Portakal Çiçeği ve kaşmir ağacı notalarıyla buluşuyor.
 
Nashi Blossom Cologne
Osmanthus Blossom Cologne


Bahar aylarının gelmesiyle toprak uyanırken, Naşi ağaçları da çiçek açıyor. Bir saflık sembolü olan bu benekli beyaz çiçekler, Naşi Ağacı’nın kemerli dallarını süsler ve zamanla parlak armutlara dönüşür. Nashi Blossom kokusu çiçeğin eğlenceli ve meyvemsi kokusu beyaz misk ve gül ile harmanlanıyor.
 
Star Magnolia Cologne 
 
Star Magnolia Cologne 

Şanghay parklarında parlak çiçekler açan ağaçlar baharın müjdesini verirken, Yıldız Manolyalar bu coşkuya eşlik ediyor. El değmemiş yaprakların taze kokusuna, zümrüt yeşili manolya ve sandal ağacı notaları eşlik ediyor.
 
Waterlily Cologne 
 
Jo Malone London Waterlily Cologne


Parıldayan nilüferler, gizli bir bahçede saklanan kristal berraklığında bir göletin baş tacı niteliğinde. Bu beyaz taç yapraklar, heyecan verici ve büyüleyici bir koku yayıyor. Aydınlanmayı temsil eden nilüferler, Arap Yasemin’i ve Portakal Çiçeği ile zenginleştiriliyor.
 
Star Magnoli Saç Misti
 
Star Magnoli Saç Misti

Doğal argan yağı ve pro vitamin B5 ile formüle edilmiş bu Mist saça sağlıklı bir parlaklık veriyor. Bu eğlenceli ve hafif çiçeksi koku ile saçlarınıza hoş bir dokunuş katın.
 
Silk Blossom Difüzör
Silk Blossom Difüzör

Odayı sinek kuşlarının ve kelebeklerin karşı koyamadığı ipek ağacının çiçeksi ve tatlı kokusuyla doldurun. Etrafı saracak çiçek ve kayısının taze dokunuşu atmosfere huzurlu bir hava katacak. 
 
Tüm koleksiyonun fiyatlarına fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Penhaligon's British Tales serisi ile gece ve gündüzün uyumu
Penhaligon’s British Tales serisinin doğanın ruhunu yakalayan yeni kokuları Solaris ve Luna ile duyularınızı harekete geçiriyor.

​Ex Nihilo Paris'in kurucusundan parfüm tüyoları
Hailey Baldwin Bieber'dan müzisyen Drake'e kadar pek çok ünlünün kullandığı Fransız niş parfüm markası Ex Nihilo Paris'in kurucusundan parfüm tüyoları...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2