› 
 › 
13.04.2023

Penhaligon's British Tales serisi ile gece ve gündüzün uyumu

Penhaligon’s British Tales serisinin doğanın ruhunu yakalayan yeni kokuları Solaris ve Luna, duyularınızı harekete geçiriyor.

Penhaligon's'un British Tales koku serisi, İngiliz edebiyatının hikayelerini ve karakterlerini çağrıştıran zarif ve sofistike bir koku koleksiyonu. Her kokunun, belirli bir İngiliz masalından ilham alan benzersiz ve büyüleyici bir aroması var.
Penhaligon'un British Tales koku serisi

Alice Harikalar Diyarı'nın tatlı, çiçeksi kokusundan Sherlock Holmes'un dumanlı, odunsu kokusuna...

İster İngiliz nostaljisini çağrıştıracak bir şey, ister gününüze sofistike bir dokunuş katacak bir şey arıyor olun, Penhaligon'un British Tales koku serisi, mükemmel bir İngiliz seçimi.

Güneşin enerjisini kucaklayın: Solaris

Penhaligon’s’ın yeni parfümü Solaris, sıcak ve canlı kokusuyla güneşin hareketli enerjisini kucaklıyor. Frenk üzücümü, narenciye ve ylang ylang notalarının muhteşem bir ahenkle buluştuğu Solaris’in baş döndüren kokusu mutlu yaz günlerine uzanan bir yolculuğa sürüklüyor. Orta notalarında eklenen sandal ağacı aroması bu eşsiz parfüme sofistike ve modern bir hava katıyor. | Penhaligon’s Solaris Fiyatı: 4.150 TL (100 ML)

Ay ışığının altında: Luna

Narin ve hafif bir parfüm olan Luna, çiçeksi kokusuyla ay ışığının altında hissedilen berraklığı teninizde canlandırıyor. Yasemin, gül ve narenciye notalarını bir araya getiren Luna, çekici kokusuyla adeta büyülüyor. | Penhaligon’s Luna Fiyatı: 4.150 TL (100 ML)
 
Penhaligon's British Tales - Luna parfüm
Penhaligon’s British Tales serisiyle tarihi bir yolculuğa hazır olun

İngiltere’nin köklü parfüm markası Penhaligon’s tarafından İngiliz aristokrasi tarihinden esinlenerek yaratılan British Tales serisinin çiçeksi kokularıyla baharın ruhunu teninizde hissedin.

İngiliz kültürü ve tarihindeki masalsı hikayelerden esinlenerek yaratılan British Tales parfümleri İngiltere’nin farklı lokasyonlarının birbirinden büyüleyici çiçeklerinin kokularını bir şişede bir araya getiriyor. İnce detaylara verdiği özenle eşsiz parfümler geliştiren Penhaligon’s’ın British Tales serisi İngiliz tarihinde yolculuğa çıkartıyor.

PENHALIGON'S ELISABETHAN ROSE EDP 100 ML

PENHALIGON'S ELISABETHAN ROSE
Kalbindeki tatlı gül notalarının, fındık yaprağı ve vetiver bitkisinin taze kokusunun muhteşem bir uyumda bir araya geldiği Elisabethan Rose, çiçeksi kokusuyla adeta baharın gelişini müjdeliyor. İngiltere tarihinin popüler ailelerinden York ve Lancaster ailelerinin bir araya gelişinden ilham alınarak geliştirilen Elisabethan Rose’un benzersiz kokusu bağımlılık yaratıyor. | Fiyatı: 4.150 TL

PENHALIGON'S THE FAVOURITE EDP 100 ML

PENHALIGON'S THE FAVOURITE
Tatlı ve şehvetli bir parfüm olan The Favourite, pudralı ve çiçeksi kokusuyla baştan çıkartıyor. Mimoza, sandal ağacı ve misk notalarının bir arada bulunduğu bu benzersiz koku baharın neşesini ve hafifliğini teninizde yaşatıyor. Alt notalarında kullanılan bergamot, yasemin ve mandalina aromaları The Favourite’a bambaşka bir cazibe katıyor. | Fiyatı: 4.150 TL

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Jo Malone London'dan sınırlı sayıda üretilen bahar koleksiyonu: Blossoms
Jo Malone London'dan baharı kucaklayan Blossoms koleksiyonu ile tanışın. Sınırlı sayıda üretilen Blossoms Koleksiyonu, bu yıl ilhamını Çin’den alıyor.

İngiliz aristokrasisine yolculuk: Penhaligon's Portraits
Penhaligon's tutkunları buraya! İngiliz aristokrasi ailesi üyelerinin sıra dışı hikayelerinin ilhamıyla yaratılan Penhaligon’s Portraits serisi sunuldu.

Ex Nihilo Paris'in kurucusundan parfüm tüyoları
Hailey Baldwin Bieber'dan müzisyen Drake'e kadar pek çok ünlünün kullandığı Fransız niş parfüm markası Ex Nihilo Paris'in kurucusundan parfüm tüyoları...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2