› 
 › 
24.02.2020

Initio'dan heyecan uyandıran bir koku: Oud for Greatness

Kusursuzluğunu ve enerjisini kutsal kaynağı öd ağacından alan Initio’nun dikkat çekici kokusu “Oud for Greatness”, doğanın ihtişamını bir şişede sunuyor.

Oud for Greatness’ın cesur formülündeki en üst notada yer alan öd ağacı, “Siyah Altın” olarak da adlandırılan cennetin kutsal ve büyülü kokusu olarak tanımlanıyor. Rahatlatıcı etkisinden dolayı özellikle meditasyonlarda tercih edilen bu unisex koku, içsel huzur ve zihinsel uyum için değerli bir hazine. Lavanta, hindistan cevizi, safran ile zenginleştirilmiş özleriyle tüm hayallerinizi mümkün kılan Oud for Greatness, uzun süren kalıcılığı ile baş döndürüyor. 

​Tabanında yer alan misk ve paçuli bulunan ve eşşsiz formülüyle yaz günleri kadar iç açıcı olan Initio, Oud for Greatness; siyah üzerine altın renkli mistik deseni ise öd ağacının kutsal ruhunu yansıtarak, büyülü bir deneyim sunuyor.

Initio satış noktaları: Beymen Zorlu, Beymen İstinyepark, Beymen Antalya, Beymen Suadiye, Beymen Panora, Beymen Gaziantep, La Deesse ve www.ladeesse.com’da satışta.

İlgili haberlerimiz:

Kokular benim hayatımın anahtarı
Cesur ve görkemli formülleriyle dikkat çeken Initio'nun yeni kokusu "Atomic Rose" aracılığıyla Thibaut Desbazeille ile parfüme dair konuşma fırsatı bulduk.

​Initio'dan etkileyici yeni parfüm: Atomic Rose
Initio Parfums Prives'ın kadın ve erkekler için sunduğu oryantal çiçeksi yeni kokusu Atomic Rose, Kasım ayı ile birlikte Türkiye'de.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2