@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.09.2017

Her saç tipine uygun modeller

Hangi saç tipine hangi saç modeli en çok yakışır? Bu sorunun cevabını arıyorsanız, sizin için seçtiğimiz saç modellerine göz atın.

İZLE: GENÇ GÖSTEREN SAÇ MODELLERİ👇 

Güzel bir saç modeli görüp saç tipinize uygun olmadığı için kendinize uygulayamamanız çok sinir bozucu olabiliyor. Saçınızın kıvırcık, dalgalı veya düz olması sizi engelliyormuş hissine kapılmayın. Her saç tipinin artıları ve eksileri var, ama işin sırrı doğru stili bulmakta. Her saç tipi için harika modelleri sizin için derledik.

Saçlarınıza en uygun modeli seçmek için galeriye tıklayın.

Hiçbir saç tipine iyi veya kötü denemez. Saçınızın tipine göre doğru modelleri seçerseniz, istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Mesela, topuzlar ve örgüler ince telli saçlarda çok iyi dururken, kalın telli, dalgalı veya kıvırcık saçlarda taçlar, saç bantları ve hafif modeller hoş görünüyor.

Bu sene yeni sezon defileleri ile birlikte birçok yeni saç trendi hayatımıza girdi. Farklı örgü modelleri yükselişe geçti. Dağınık, sıkı örgülerin yanı sıra atkuyruğu, topuz gibi modellerde de örgüleri görmeye başladık.

Saç kesimlerinde ise senenin trendi kısa Bob kesim. Saçları olduğundan gür ve hacimli gösteren bu saç kesimi birçok ünlü tarafından tercih ediliyor. Farklı kakül stilleri ise tekrar yükselişe geçen saç kesimlerinden. Saçlarınızın sönük olduğunu düşünüyorsanız, kaküller ve perçemlerle saçınıza hareket katabilirsiniz.

Özensiz ve yataktan yeni kalkmış saçlar ise senenin diğer trendi. Derli topludan ziyade dağınık ve doğal saçlar podyumlarda sıkça karşımıza çıktı. Siz de doğal saçınızı, fazla işlem uygulamadan size önerdiğimiz tüyolardan faydalanarak şekillendirebilirsiniz.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Daha yaşlı gösteren saç ürünleri
Sağlıklı ve parlak saçların daha genç gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Peki bazı saç ürünlerinin sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterebildiğini söylesek?

​Kirli saçlar için pratik modeller ve yapılışları
Stil sahibi görünmek için saçınızı hergün yıkamanıza gerek yok. Hacmini kaybetmiş ve şekil almayan saçlar için seçtiğimiz modelleri mutlaka denemelisiniz.

Saç dökülmesi artık dert değil!
Ünlü saç bakımı markası Phyto, saç dökülmelerini önleyen, saçı kalınlaştırıp dolgunlaştıran yeni serumu Phytologist 15 ile mucize sonuçlar sunuyor.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2