14.07.2021

Yeni Kerastase Curl Manifesto serisi ile daha güçlü dalgalı saçlar

Kérastase, Curl Manifesto serisi ile dalgalı ve kıvırcık saçların ihtiyacı olan bakımı sunuyor ve kadınlara kusursuz bukleleri vadediyor!

Kérastase, Curl Manifesto serisi ile dalgalı ve kıvırcık saçların ihtiyacı olan bakımı sunuyor ve kadınlara kusursuz bukleleri vadediyor!
 
kerastase-curl-manifesto-sac-bakim-serisiKıvırcık ve dalgalı saça sahip kadınlar, mükemmel şekli vermek, kabarmayı ve kuruluğu önlemek gibi sebeplerden dolayı saç bakımına daha fazla önem veriyor.

Çabuk bozulmayan belirgin buklelere sahip olmak için bakım ritüeline doğru ürünü eklemek ise dalgalı ve kıvırcık saçlı kadınların gündemindeki en önemli konulardan biri haline geliyor.
 
Kérastase’ın yeni Curl Manifesto serisi, kıvırcık ve dalgalı saçların en büyük sorunu olan kuruluğun yanı sıra saçta meydana gelen kırılmalara ve istenmeyen kabarma etkisine karşı koyuyor.

Seri içerisinde bulunan ve yüksek derecede besleyici özelliğe sahip Yeni Zelanda’nın mucizevi Manuka Balı, saçı derinlemesine nemlendiriyor, besliyor. Formülünde bulunan güçlendirici Seramidler, saça esneklik kazandırıyor ve saç tellerini içten güçlendiriyor.

Curl Manifesto formülündeki bir diğer aktif içerik Gliserin ise bitkisel kaynaklı yapısı ile saçın kolaylıkla şekil almasını sağlıyor ve saça doku kazandırıyor. Curl Manifesto serisi, Frangipani çiçeği, beyaz misk ve tatlı bal notaları içeren eşsiz kokusuyla da saçlarınıza dinginlik ve neşe getiriyor!
 
Kérastase Global Marka Yöneticisi Rosa Carrico“Dünyadaki kadınların üçte ikisi kıvırcık veya dalgalı saçlı. Kérastase olarak tipi veya şekli nasıl olursa olsun tüm saç tiplerinin çok güzel olduğunu savunuyoruz ve görevimiz tüm saç tiplerine özel profesyonel bakımı sağlamak. Biliyoruz ki kıvırcık ve dalgalı saçlar en talepkar saç tipleri ve onlara özel bakımı ortaya koymak için gerekli tüm adımları biliyoruz. Curl Manifesto lansmanı için çok heyecanlıyız. Hep birlikte tüm profesyonellere en iyi bakımı sağlamaları için destek olurken, tüm kadınları güzelliklerini sahiplenmeleri için cesaretlendirmeye devam edeceğiz.” diyor.

Kerastase curl manifesto serisi ürünleri
Curl Manifesto serisi ürünleri:
  • Curl Manifesto serisinde bulunan Bain Hydratation Douceur Saç Banyosu, saç ve saç derisini nazikçe arındırıyor, saçı ağırlaştırmadan temizliyor. - 250 TL
  • Saça 2 kat parlaklık* veren Masque Beurre Haute Nutrition yoğun besleyici saç maskesi, saça ihtiyacı olan nemi kazandırıyor ve bukleleri %52** daha güçlü bir hale getiriyor. - 420 TL
  • Geleé Curl Contour bukle belirginleştirici jel krem, bukleleri %74*** daha fazla belirginleştirerek, kusursuz bir son dokunuş için aradığınız şekillendirici etkisini sağlıyor. - 
    280 TL

Curl Manifesto içerisindeki Concentré De Forme ise yıpranan bukleli ve dalgalı saçlarınıza eşsiz görünümünü geri kazandırarak, size beş dakikalık ekspres bakım deneyimini sunuyor.
 
* Instrumental test, maske kullanımı sonrası
** Instrumental test, maske kullanımı sonrası
*** Intrumental test, yağ bakımı sonrası

İlgili haberlerimiz:

Yazın yıpranan saçlar için yeni saç bakım ürünleri
Deniz, havuz ve güneşten yıpranmış saçlar için yaz sonrası acil bakım servisi olarak karşınızdayız! İşte dikkatimizi en çok çeken saç bakım ürünlerl!

Kabarık saçlar için 6 çözüm
Bir türlü kontrol altına alamadığınız kabarık saçlarınız başınıza bela mı oluyor? Kabarık saçlarla baş etme yolları Pudra.com'da!

Saçlarınızı şekillendirmenin 5 farklı yolu
Remington, farklı teknolojiler ile saçlarınızı şekillendirmek için hem havalı hem de şık seçenekler sunuyor. Sizler için Remington ürünlerini inceledik.

Saç kurutmanın 10 püf noktası
Elektriklenen veya şekil almakta zorlanan bir saç yapısına sahipseniz size saç kurutma ile ilgili ipuçları vermeye geldik. İnce telli saçları da unutmadık.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2