› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.06.2016

2016 yaz sezonunun en güzel plaj aksesuarları

Plaja aksesuarsız gitmek kesinlikle olmaz! En iddialı ve en trend parçaları taşımak istiyorsanız haberimize göz atın!

Kadınlar her yerde şık görünmek ister, plajda bile! Plajda şık olmak için takıp takıştırmak gerekmiyor, plaj modasının en önemli kuralı gerçekten işinize yarayacak aksesuarları yanınıza almak. Sadece beğendiğiniz için fazladan parça taşımanıza hiç gerek yok. Şimdi plaj modasının en trend ve şık aksesuarlarını görmeye ne dersiniz?

Eğer hala bir plaj çantası almadıysanız, tercihiniz hasır çantalardan yana olsun. Askı kısmına renkli ponponlar takarak çantalarınızı daha eğlenceli ve renkli hale getirebilirsiniz. Bu yıl yuvarlak camlı gözlükler çok polüler. Farklı renk ve desenlerde karşımıza çıkan bu modeller eğer yüz tipinize uygunsa alınması gereken parçalardan. Yaz gelip de sahile inince altın dövmeleri anmamak olur mu? Vücutta çok uzun süre kalmadığı için güneşlenirken cildinizde iz de bırakmaz. Özellikle plaj partilerine giderken ışıldamanızı sağlayabilir. Deniz, kum ve güneş üçlüsü olur da müzik unutulur mu? Müziksiz kalmayı düşünemeyenler için renkli ve aynalı kulaklıklar oldukça trend. Seçtiğimiz plaj aksesuarlarını görmek için galeriye tıklayın.
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

​2016 yaz sezonunun en güzel plaj kıyafetleri
2016 yaz sezonunun en güzel plaj kıyafetlerini sizin için seçtik. Galeriye bakmadan bavulunuzu hazırlamayın.

En güzel bikini modelleri (2016)
Plajlara damgasını vuracak en iddialı ve eğlenceli bikinileri bir araya getirdik. Detayları görmek için galeriye tıklayın.

​En güzel mayo modelleri (2016)
Günlük hayatta stiline özen gösterenler aynı özeni plaj stillerine de yansıtıyor. 2016 yazında plajlarda göreceğimiz en güzel mayo modellerini seçtik.

2016 Yaz sezonunun en güzel aksesuarları
2016 Yaz sezonunda birbirinden renkli ve eğlenceli aksesuarlar dikkat çekiyor. Bu sezon en çok beğendiğimiz aksesuarları haberimizde görebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2