› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.09.2016

Melie Jewelry ile renkli sonbahar

Melie Jewelry sonbaharın renklerine farklı bir bakış getiriyor. Oyuna incilerin de dahil olduğu yeni koleksiyon Pudra.com'da.

Mücevher sevenlere güzel haber; Melie Jewelry harika bir koleksiyonla sonbahara hazır. Bu yıl ilk kez A Design Award yarışmasına katılan ve Aşık Kuğular Parfüm kolyesi ile A Design ödülünün sahibi olan Melie Jewelry, sonbaharı özenle hazırladığı bir koleksiyonla selamlıyor. Pastel tonlarının ağırlıkta olduğu yeni koleksiyonda zarif tasarımlar başrolde.

Melie Jewelry sonbahar koleksiyonu için galeriye tıklayın.

Renkli taşların sihrine inanan Melike Kapıcıoğlu, bu sezonda asaletin ve zarafetin simgesi olan inci ile renkli taşların enerjisini birleştiriyor. Yeni sezonda; pırlanta dışında yeşil garnet, lapis, renkli turmalin, safir, ametist, yakut, peridot gibi taşlar pembe veya sarı altın ve gümüş ile birlikte kullanılıyor. Aksesuar meraklıları bu koleksiyona mutlaka göz atın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016-2017 Sonbahar-Kış güneş gözlüğü trendleri
2016-2017 Sonbahar-Kış güneş gözlüğü trendlerini bir araya getirdik. Ombre camlardan fütüristik modellere; en trend güneş gözlükleri Pudra.com'da.

Swatch'un yeni saati SISTEM51 Irony ile metali keşfedin
Metal saat sevenler Swatch SISTEM51 serisine yeni katılan SISTEM51 IRONY'ye bayılacak. SISTEM51 IRONY klasik stili dayanıklı metaller ile birleştiriyor.

2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri
2016-2017 Sonbahar-Kış aksesuar trendleri bir araya getirdik. Abartılı modellerden, minimal stillere; sezonun hit aksesuarları Pudra.com'da.

Cartier'den göz alıcı koleksiyon: Cactus de Cartier
Cartier'in yeni 2016 koleksiyonu Cactus de Cartier, dokunmaya çekindiğimiz ama büyüleyici kaktüslerden esinlenilerek tasarlanmış.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2