@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.12.2015

Pudra Shop'ta nasıl iyi bir satıcı olunur?

İkinci el ve kullanılmamış eşyalarınızı satıp nakde çevirebileceğiniz pazar yeri Pudra Shop’ta iyi bir satıcı olmak için yapmanız gerekenleri yazdık.

İkinci el ve kullanılmamış kıyafet, aksesuar, dekorasyon ürünü gibi birçok eşyayı alıp satabileceğiniz Pudra.com’un yeni pazar yeri Pudra Shop’ta iyi bir satıcı olmak, diğer alıcılar tarafından fark edilmek ve yüksek satış oranlarına sahip olmak için yapmanız gerekenleri listeledik.

Pudra Shop'ta nasıl iyi bir satıcı olunur?
 

İyi bir fotoğraf

Pudra Shop’ta satmak istediğiniz kıyafet ve diğer eşyalarınızın fotoğraflarını çekip siteye yüklemek çok kolay. Burada önemli olan fotoğrafların dikkat çekici ve net olması. En iyi sonucu almak için ürününüzü beyaz bir fonda tam karşıdan fotoğraflayın. Detaylarını göstermek için birden fazla fotoğraf çekmeniz de yararınıza olacak.
 

Yeterli açıklama

Satışa çıkardığınız kıyafet, aksesuar ya da eşyanızın daha önce kullanılmış mı yoksa yeni mi olduğu, kondisyonu, markası, bedeni ve içeriği ile ilgili her türlü açıklamayı yapmak alıcıların işini kolaylaştırabilir. Örneğin bir çanta satıyorsanız ilk olarak yeni mi kullanılmış mı olduğunu, eğer kullanılmışsa ne durumda olduğunu ve herhangi bir kusuru olup olmadığını, gerçek deri mi kumaş mı gibi malzeme bilgilerini girmek alıcıların bilgilenmesi ve gönül rahatlığı ile alışveriş yapması açısından çok önemli.
 

Başarılı fiyat politikası

Pudra Shop’taki alıcıların ürününüzü almaya karar vermesindeki en büyük etken elbette fiyatı! Kullanılmış ürünler için ikinci el satış fiyatı genellikle orijinal fiyatının %40’ıdır. Örneğin 100 TL’ye aldığınız bir ürünün kullanıldıktan sonraki değeri yaklaşık 40 TL olarak belirlenir. Eğer sattığınız vintage değeri olan, zor bulunan ya da herhangi bir özelliğinden dolayı değerini kaybetmeyen bir ürünse fiyat politikasını da ona göre belirleyebilirsiniz.
 

Doğru iletişim

Satışa çıkardığınız ürün ile ilgili merak edilen sorular olabilir. Örneğin bir elbisenin kalıbı, uzunluğu ya da kondisyonu ile ilgili birçok soru alabilirsiniz. Bu nedende ürünün sayfasında detaylı bir açıklama yapmak işinizi kolaylaştıracaktır. Alıcılarla kuracağınız diyalog satış sürecinde büyük önem taşır. Merak ettiklerini cevaplandırmanız, sorulan sorulara zamanında dönüş yapmanız ve satıştan sonra kargo işlemlerini takip etmeniz satışların artmasını sağlayacaktır.
 
Ayrıca satış yapmak ile ilgili diğer sorularınız için Pudra Shop Destek Hattı ile iletişime geçebilirsiniz. Pudra Shop’a üye olmak ve hemen satışa başlamak için tıklayın: shop.pudra.com

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Çocuklarınızın küçülen kıyafetleriniz ne yapıyorsunuz?

​Giymediğiniz abiyeleri nakde dönüştürün​

​Kıyafetleriniz başkalarının yüzünü güldürsün 

​Neden tüketim alışkanlıklarımızı gözden geçirmeliyiz


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER