› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.12.2015

Giymediğiniz abiyeleri nakde dönüştürün

Büyük paralar vererek özel günler için aldığımız kıyafetlerin kaderi tek bir kere giyilip dolabın bir köşesinde beklemek değil. Detaylar haberimizde.

Özel günlerde süslenip püslenmek, sevdiklerimize güzel görünmek için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle günlerde ilk düşündüğümüz şey ise ‘ne giyeceğim’ oluyor. Mezuniyet, düğünler, davetler ve özel geceler derken kıyafet yetiştiremiyor ve her seferinde yeni bir elbise alıyoruz. Eminiz sizin de dolabınızın bir kısmı bir kere giyilmiş abiye elbiselerden oluşuyor.

Giymediğiniz abiyeleri nakde dönüştürün
 
Abiye elbiseler en az giyilen kıyafetlerimizin başında geliyor. 'Tüm tanıdıklar gördü' diye bir giydiğimizi bir daha giyememek, daha yeni ve trendy bir model almak istemek derken ömrümüzde toplam bir ya da iki kere giydiğimiz elbiselere büyük paralar veriyoruz. 

Kadınlar için ortak bir sorun olan bu duruma harika bir çözüm önerimiz var. Hiç giymediniz ya da az kullanılmış abiyelerinizi Pudra Shop’ta satıp nakde çevirebilirsiniz. Pudra.com’un yeni pazar yeri Pudra Shop’ta ikinci el ve kullanılmamış her türlü kıyafetinizi satışa çıkarabilir ve diğer kullanıcılar tarafından kolaylıkla satın alınmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca ayakkabı, çanta ve takı gibi diğer aksesuarlarınızı da satabilir, kullanmadığınız eşyalarınızdan kazandığınız paralar ile yepyeni ürünler alabilirsiniz.
 
Pudra Shop’a üye olmak için sadece kişisel bilgilerinizi girmeniz yeterli. Satmak istediğiniz ürünlerin fotoğraflarını çekip yüklemek ise oldukça basit. Kıyafetlerinizin fotoğraflarını Pudra Shop’a yükleyin ve satış yapmaya başlayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Gardırobunuz kaç para ediyor?

Modada son trend: İkinci el alışveriş çılgınlığı

Kıyafetleriniz başkalarının yüzünü güldürsün

Neden tüketim alışkanlıklarımızı gözden geçirmeliyiz


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER