28.07.2023

Renkli Barbie stilini gardırobunuza taşıyın!

Barbie, yepyeni bir koleksiyonu Boyner'de yerini aldı. İkonik Barbie stilinin renkli pastel tonlarla sunulduğu Barbie X Boyner koleksiyonu çok eğlenceli!

Moda dünyasının zamansız karakterlerinden ilham alarak koleksiyonlar hazırlayan Boyner, Barbie’nin cool ve güçlü çizgisine vurgu yaptığı Barbie x Boyner koleksiyonunu bu sezon yepyeni bir tarzla yorumladı. Boyner’in Barbie ile ikinci defa hazırladığı bu koleksiyon, hayatının bir dönemi Barbie ile kesişmiş herkese hitap ediyor. 

Renkli Barbie stilini gardırobunuza taşıyın: Barbie X Boyner koleksiyonu satışta

Çocukların yanı sıra büyüklerin de moda dünyasına adım atan Barbie, yepyeni bir koleksiyon ile Boyner’de yerini aldı. İkonik Barbie stilinin renkli pastel tonlarla sunulduğu Barbie X Boyner koleksiyonundaki tasarımlarda güçlü bir silüet ön plana çıkıyor.
 
Barbie X Boyner koleksiyonu

İkonik Barbie baskıları ve sloganlarıyla tasarlanan koleksiyonda yeşil, pembe, mavi, siyah, beyaz ve metalik renkler öne çıkıyor. Barbie’nin renkli dünyasını yansıtan 30 parçalık kapsül koleksiyonda günlük giyimin anahtar parçalarından olan tişört, şort, sweatshirt, crop ve yağmurluk gibi modeller eğlenceli bir stil sunuyor. 
 
Barbie X Boyner koleksiyonu

Spor parçalarla rahat, cool ve bir o kadar ikonik bir görünüm sunan Barbie x Boyner koleksiyonu seçili Boyner mağazalarında, Boyner.com.tr’de ve Boyner Now’da yer alıyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Beyonce, konserinde Raisa Vanessa tasarımı kostüm giydi
Beyoncé, Renaissance albümünün dünya turnesinin ABD'deki Kentucky ayağında Türk moda markası Raisa Vanessa tasarımı kıyafet giydi.

Makyaj ürünlerinde muhteşem sezon sonu indirimleri
İndirim sezonunu kaçırdığınızı zannediyorsanız, yanılıyorsunuz! Kiko Milano, M.A.C., Bobbi Brown gibi markalar favori ürünlerini outlet sekmesine taşıdı!

Kozmetikte taksit yasağı ne zaman kalkacak?
Kozmetik ürünleri dolar ve Euro kurları nedeniyle bu derece pahalanmışken kozmetik ürünlerindeki taksit yasağı devam edecek mi?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER