selen serdaroglu profil foto2
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Kozmetikte muhteşem sezon sonu indirimleri

İndirim sezonunu kaçırdığınızı zannediyorsanız, yanılıyorsunuz! Kiko Milano, M.A.C., Bobbi Brown gibi markalar favori ürünlerini outlet sekmesine taşıdı!

Yazın sonlarına doğru başlayan indirimler sayesinde sevdiğimiz koleksiyonları çok daha uygun fiyatlara bulabiliyoruz. Evet; kıyafet, ayakkabı alışverişlerinde kendi bedenlerimizi ve numaralarımızı yakalamak zor olabiliyor. Bu anlamda özellikle Massimo Dutti, Zara, Zara Home, Oysho, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius gibi markaları bünyesinde barındıran Inditex'in yılın en çok beklenen indirim dönemlerinde saat kurmak, geceden online olmak gerekebiliyor. 

Ancak eğer, M.A.C.'in Dünya Ruj Günü'ne özel muhteşem indirim kampanyası gibi özel bir kampanya değilse, genel olarak makyaj ve cilt bakımı ürünlerindeki indirimlerde çok avantajlı durumdayız.

WATSONS İNDİRİMLERİ

Watsons'ın 8-14 Ağustos tarihleri arasında bir indirimi var. İndirime bir hafta ara verdikten sonra 21 Ağustos'ta tekrar indirime girecek ve büyük oranda ürününü yüzde 50 indirime sokacak. Üstelik bu indirimden sadece Watsons'a özel markalar değil, tüm ürünler payını alacak.

Bugünlerde M.A.C., Kiko Milano, Bobbi Brown, Estée Lauder gibi markalar da hatrı sayılır oranda indirimde.. Üstelik bu indirimlere özel koleksiyon veya sınırlı üretim ürünleri de dahil. 

KIKO MILANO İNDİRİMLERİ

Kiko Milano'nun Disney’in efsanevi karakteri Küçük Deniz Kızı’ndan esinlenen cesur ve özgür yeni yaz koleksiyonu “The Little Mermaid” koleksiyonu, bu yazın en sevilen koleksiyonlarından biri oldu. Renkli dünyası, inciden ilham alan ambalaj tasarımları ve her ten ve göz rengine uyum sağlayacak renk çeşitliliği sayesinde, makyaj çantalarında hızlıca yerini aldı. Kiko Milano’nun Küçük Deniz Kızı filmi için yarattığı “limited edition” koleksiyon uzun süre kalıcı, suya dayanıklı, nemlendirici özelliği bulunan ürünlerden oluşuyor.
 
Kiko Milano The Little Mermaid koleksiyonu

Koleksiyonda yer alan deniz mavisi tonlar sudan gelen güzelliği vurgularken; altın sarısı kum tonları da sahilin izlerini taşıyor. Masal kahramanı güzel deniz kızına yaraşır pembe, turuncu ve yeşil gibi zengin mücevher renklerinin de yer aldığı bu koleksiyonun sevilen ürünleri şu anda dikkat çekici indirimlerle Kiko Milano'nun online satış sitesinde sunuluyor. Koleksiyonda, sezonda 599TL'ye satılan ve aynı zamanda kontür uygulamaları için de kullanılabilecek bronzer'ları ve pudraları 419TL'ye, parlak bitişli ve besleyici dudak parlatıcıları 399'dan 279'a, dörtlü farlar 599'dan 419TL'ye düşmüş durumda. (*)
 
Kiko Milano Beauty Roar koleksiyonu
Kiko'nun indirime giren bir diğer özel koleksiyonu ise Beauty Roar koleksiyonu. Gerek çoklu kullanıma sahip 3'ü 1 arada ürünleri gerekse pH uyarlama formülleri ile dikkat çeken koleksiyon, sade ve kullanışlı tasarımlara sahip. Sade ve şık ambalajları, günlük kullanım için doğal formülleri ve tabii ki ulaşılabilir fiyatları ve kalitesi ile dikkat çeken koleksiyondaki sevilen ürünlerin indirime girdiği bu dönemi bence kaçırmayın!

MAKYAJTRENDİ.COM İNDİRİMLERİ

NARS, Shiseido, Olaplex, We Are Paradoxx, Palaar, La Mer, Ashley Joy gibi markaların resmi satış sitelerinden biri olan Makyajtrendi.com da indirimi es geçmeyenlerden... Açıldığı günden bu yana güvenle alışveriş yaptığım makyajtrendi.com'da indirimler belli bir kategoride değil, ürüne veya alışveriş miktarına özel yapıyor ya da sepette sürpriz indirimlerle sizi karşılıyor.

Shiseido'nun çok sevilen Yeni Anti-Aging Serumu SHISEIDO ULTIMUNE'e özel yüzde 25 indirim bu özel indirimlerinden biri. Keza yine Shiseido'nun güneş bakımı ürünlerinde yüzde 15, tek ürün alışverişlerinizde yüzde 25 indirimi de iyi indirimlerinden biri. 

Saç bakımı ustası Olaplex ürünlerinde 2 ürün veya set alışverişlerinizde 2 deluxe boy Olaplex ürün hediye. 3 ürün veya 2 set alışverişi yaparsanız, deluxe boy ürün hediyesi 3’e çıkıyor. 

Ayrıca sitede biraz vakit geçirirseniz, farklı sekmelerden "fiyatı en çok düşenler" veya "en yüksek indirim oranları"na göre listeleme yapabiliyorsunuz. Bu anlamda makyajtrendi.com, sadece sezon sonu değil, sezon sırasında da arada bir gezilmesi gereken ve fırsatlar yakanabilecek bir satış sitesi. Üstelik belli bir miktarın üzerinde alışverişlerde, NARS gibi markaların seyahat değil, orijinal boy ürünlerini hediye olarak verebiliyor. Bu anlamda kampanyaları düzenli takip etmenizi öneririm. Örneğin, sitede bu aralar NARS’ın sezonda yer alan fondöten alışverişlerinde NARS makyaj seti hediye ediyor. Bence bu fırsat kaçmaz! (*)
 

M.A.C. COSMETICS İNDİRİMLERİ
 
M.A.C. Cosmetics
Kalitesini ispatlamış, renkli kozmetik ürünlerinde pigmentasyon dehası M.A.C Cosmetics'in sevilen ruj serileri ve cilt ile bir bütün oluşturan fondötenleri de M.A.C.'in outletine girmiş durumda. Acele ederseniz en sevdiğiniz renkler tükenmeden alma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu arada M.A.C.'in online'ında ilk alışverişinize var olan indirimlere ek olarak yüzde 10 indirim avantajınız da var. (*)

BOBBI BROWN İNDİRİMLERİ

Bobbi Brown indirimleri
Bobbi Brown genel bir indirim yapmasa da son şans adını verdiği ve sitesinde ŞANS BUTİĞİ sekmesinden ulaşabileceğiniz bölümünde indirimli ürünler satıyor. Bobbi Brown'ın online sitesinde ilk alışverişinizi yapıyorsanız, welcome15 kodu ile yüzde 15 ekstra indirim alıyorsunuz. Son şans bölümünde 600'den 360TL'ye, 800'den 480TL'ye inen ürünlerden mutlaka birinin sizin için olduğuna eminim! (*)

ESTEE LAUDER İNDİRİMLERİ

Double Wear Radiant Concealer
Özellikle cilt bakım ürünleri ve serumlarıyla (Estée Lauder Advanced Night Repair'in kalitesini artık tartışmaya gerek yok) Estee Lauder'ın online alışveriş sitesinde de seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler var. Örneğin, markanın çok sevilen kapatıcılarından biri olan Double Wear Radiant Concealer'ı 750TL'den 525TL'ye inmiş durumda! (*)

BONUS: GRATİSLERDE NET YÜZDE 50 İNDİRİM

Watsonslardaki indirimler devam ederken, büyük Gratis indiriminden bahsetmezsek olmaz... Gratis de Ağustos 14'üne kadar, özellikle çok sevilen ürünlerinde yüzde 50 indirimde. 

Gratis indirimli ürünler
Ziaja, Celenes gibi ürünlerde yüzde 50 indirimin yanı sıra, son dönemin çok sevilen markalarından Sinoz'un altın ışıltılı serumları da aynı indirimden payını almış. Loreal'in retinol içerikli gece bakım serumları da yüzde 50 indirimli durumdayken kaçırmayın derim. Çünkü özellikle bu tür ürünler kısa zamanda tükeniyor.

Eğer, 'işim sadece kozmetikle değil, biraz da bakıma ihtiyacım var' diyorsanız, hassas ciltlerin dostu Sebamed'in pro ürünleri, temizleyicileri ve bakım ürünleri de aynı indirime dahil.

Gratis’in kozmetik indirimleri de yine 14 Ağustos’a kadar devam edecek. Buna göre sadece Gratislerde satılan the Balm, hem uygun fiyatları hem de kaliteleri ile ülkemizde de çok sevilen LYKD, Beaulis, Wet n Wild gibi kozmetik markaları, Splat gibi diş bakım ürünleri de indirimde. (**)

*Fiyatlar son olarak 10 Ağustos 2023 tarihinde güncellenmiştir.
**Fiyatlar son olarak 10 Ağustos 2023 tarihinde güncellenmiştir. 

 

BU HABERLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Cilt alt tonu nasıl bulunur?
Takıda gümüş mü altın mı daha iyi olur? Peki doğru kırmızıyı nasıl bulacaksınız? O renk size yakışacak mı? Hepsinin çözümü basit: Cilt alt tonunuzu bulmak!

Kiko Milano'dan farklı kullanımlar sunan inovatif ürünler!
Kiko Milano'nun Beauty Roar Koleksiyonu'ndaki ürünler gerek çoklu kullanıma sahip 3'ü 1 arada ürünleri gerekse pH uyarlama formülleri ile dikkat çekiyor.

Armani Beauty'nin yeni marka elçisi: Sadie Sink!
Armani Beauty yeni global elçisini seçti! Stranger Things'in Max'i Sadie Sink, Cate Blanchett'la Si ailesinin en yeni üyesinin kampanya filminde rol aldı.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2