› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.09.2017

Dünyadan en ilginç düğün kıyafetleri

Modern beyaz gelinliklere biraz ara vermek istiyorsanız dünya üzerindeki farklı kültürlerin en ilginç düğün kıyafet ve adetlerine göz atın!

Dünya üzerindeki birçok düğünde modern beyaz gelinlikler görmeye alıştık. Oysa her kültürün gelenekleri farklı olduğu gibi düğün kıyafetleri de alabildiğine değişiyor. Türkiye’deki farklı düğün adetleriyle harmanlanmış kaftanlar ve Batılı gelinlikler bunun en güzel örneklerinden biri. Bugünse Pudra.com sizi aşina olduğunuz düğünlerden alıp dünyanın uçsuz bucaksız köşelerine götürüyor.

Rengarenk elbiseler, gösterişli mücevherler ya da minimal kimonolar... Her düğünde ait olduğu kültüre dair yansımalar görmek mümkün. Farklı ülkelerin birbirinden alabildiğine farklı ama bir o kadar da ilginç düğün kıyafetleri size ilham verecek.

Dünya üzerindeki farklı kültürlerin en ilginç düğün kıyafetlerini incelemek istiyorsanız galerimize tıklayın!


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016'nın ünlü düğünleri
2016 yılı ünlülerin düğünleriyle oldukça tempolu geçeceğe benziyor. Gelin ünlülerin düğün fotoğraflarına birlikte göz atalım.

İstanbul'un en güzel düğün mekanları
Unutulmaz bir düğün için İstanbul'un en güzel düğün mekanlarını sizler için derledik. Nerede neler var, birlikte bakalım.

Düğünde mükemmel görünmenin sırları
Düğünde mükemmel görünmek için gelin adaylarına güzellik önerilerimiz var.

Romantik bir düğün için yaratıcı fikirler
Romantik detaylar ekleyerek, unutulmaz bir düğün organize etmeye ne dersiniz? Gelin adayları bu yaratıcı fikirlerimizi çok sevecek.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2