› 
 › 
20.06.2018

2018 Cannes Film Festivali'nin en şıkları

Jüri başkanlığını Cate Blanchett'ın yaptığı 71. Cannes Film Festivali'nin en şıklarını sizler için listeledik. Kim, ne giydi, tümü galerimizde!

2018 yılında, 8-19 Mayıs arasında 71'incisi gerçekleşen Cannes Film Festivali, "Everybody Knows" adlı filmin galası ve kırmızı halıda yürüyüşle başladı.

Avustralyalı aktris Cate Blanchett'in başkanlık ettiği festival jürisinde bu yıl 4'ü kadın 8 üye vardı. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerden olan Altın Palmiye'nin kazananını bu sene belirleyecek olan jürinin çoğunluğunun kadın olması hakkında görüşlerini paylaşan Festival Jürisi Başkanı Cate Blanchett, Weinstein skandalı sonrası başlayan ve tacize uğrayan kadınların seslerini yükseltmelerini sağlayan #MeToo (Ben de) hareketinin bu ve sonraki festivallerde rol oynayacağını, ancak karar verme mekanizmalarını etkilemediğini belirtti.

21 filmin 20 bin avro değerindeki Altın Palmiye için yarıştığı festivale 4 bin gazeteci ve 80 bine yakın sinemasever katıldı. Ödül töreni 19 Mayıs'ta düzenlendi.

Biz de 11 gün boyunca devam eden 71. Cannes Film Festivali'nin en şıklarını ve kostümlerindeki imzaları sizler için listeledik. Kahvelerinizi veya çaylarınızı tazeleyin. Galerimizde sizin için tam bir görsel şölen başlıyor!
 
Cannes Film Festivali en şıkları
 
Galerimizde neler var?

Chanel, Dior, Roberto Cavalli, Atelier Versace gibi dünyaca ünlü ikonik markaların kostümlerini taşıyan, Cate Blanchett'tan Juliana Moore'a kadar en şık ve zarif oyuncular...

Cannes Film Festivali, Chanel elbiseler
Adeta podyumu andıran Cannes Kırmızı Halı'sında hem güzellikleri hem de duruşları ile hayranlık uyandıran Adriana Lima, Bella Hadid, Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Irina Shayk gibi modeller... 
Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıdaki modeller
Galerimize tıklamayı unutmayın!

İlgili haberlerimiz:

Cannes Film Festivali'nden bir Cate Blanchett geçti!
71. Cannes Film Festivali'nde jüri başkanı olan Cate Blanchett, tarzı ile gözleri kamaştırdı. Tesadüf olmayan Cate Blanchett stilini sizler için inceledik.

2018 Cannes Film Festivali açılışının en şıkları!
Bu yıl 8-19 Mayıs arasında 71'incisi gerçekleşecek Cannes Film Festivali, "Everybody Knows" adlı filmin galası ve kırmızı halıda yürüyüşle başladı.
 

Ahlat Ağacı filminin galası Cannes'da yapıldı
Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı filminin galası 71. Cannes Film Festivali kapsamında yapıldı. Tüm ekibinin katıldığı galada dünyaca ünlü isimler de vardı.

​2018 Cannes Film Festivali kazananları
71.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'nde ödüller 19 Mayıs'ta sahiplerini buldu. Belirli Bir Bakış bölümü dahil tüm ödüller Pudra.com'da!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2