› 
 › 
18.05.2018

Ahlat Ağacı filminin galası Cannes'da yapıldı

Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı filminin galası 71. Cannes Film Festivali kapsamında yapıldı. Tüm ekibinin katıldığı galada dünyaca ünlü isimler de vardı.

Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı (The Wild Pear Tree) filminin galası Cannes'da yapıldı. Tüm oyuncu ekibinin katıldığı galaya gelenler arasında dünyaca ünlü pek çok isim yer aldı.

Başrollerini Bennu Yıldırımlar, Murat Cemcir ve Öner Erkan'ın paylaştığı Ahlat Ağacı filminin galasına yoğun ilgi vardı. Türkiye'den Meryem Uzerli ve Dilan Çiçek Deniz'in katıldığı galanın, kırmızı halı seremonisinde görünen isimler arasında ünlü Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, Brezilyalı model Isabeli Fontana, Elodie Bouchez, Lady Victoria Hervey, Larisa Katz, Astrid Berges Frisbey, Martha Hunt yer aldı.

Ünlü top model Alessandra Ambrosio'nun çok konuşulan elbisesi Zuhair Murad imzası taşıyor. Tüm kırmızı halı görünümleri için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz. 
 
Alessandra Ambrosio

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Ahlat Ağacı, Cannes'ın ana yarışma programına sonradan eklendi. Murat Cemcir ile Doğu Demirkol'un rol aldığı Ahlat Ağacı, Ceylan'ın iki komedyene başrol verdiği ilk film olma özelliğini taşıyor.
 
Ahlat Ağacı, Cannes, Gala

Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar, Hazar Ergüçlü, Serkan Keskin, Tamer Levent, Öner Erkan, Ahmet Sungar gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan, senaryosunu ise Nuri Bilge Ceylan ile birlikte eşi Ebru Ceylan yazdı. Zeynep Özbatur Atakan'ın yapımcısı olduğu filmin ortak yapımcıları arasnda Alexandre Mallet-Guy, Fabian Gasmia, Labina Mitevska ve Mirsad Purivatra yer alıyor.

Nuri Bilge Ceylan'ın Ahlat Ağacı (The Wild Pear Tree) filminin galasına ait kırmızı halı görünümlerini görmek için galerimize tıklayın.

İlgili haberlerimiz:

2018 Cannes Film Festivali kazananları
71.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'nde ödüller 19 Mayıs'ta sahiplerini buldu. Belirli Bir Bakış bölümü dahil tüm ödüller Pudra.com'da!

2018 Cannes Film Festivali'nin en şıkları
Jüri başkanlığını Cate Blanchett'ın yaptığı 71. Cannes Film Festivali'nin en şıklarını sizler için listeledik. Kim, ne giydi, tümü galerimizde!

​Cannes Film Festivali'nden bir Cate Blanchett geçti!
71. Cannes Film Festivali'nde jüri başkanı olan Cate Blanchett, tarzı ile gözleri kamaştırdı. Tesadüf olmayan Cate Blanchett stilini sizler için inceledik.

​Serenay Sarıkaya Magnum için Cannes'da!
Serenay Sarıkaya, Bella Hadid ve Alexander Wang Cannes'da Magnum X Alexander Wang'ın görkemli partisinde bir araya geldi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2