› 
 › 
05.09.2018

75. Venedik Film Festivali kırmızı halısında kim ne giydi?

75. Venedik Film Festivali kırmızı halısı en az film gösterimleri kadar ilgi çekici. Venedik Film Festivali 2018 kırmızı halısında kim ne giydi galerimizde

Dünyanın en eski film festivali olan ve ilk olarak 1932 yılında Esposizione Internazionale d'Arte Cinematografica adıyla başlayan Venedik Film Festivali, 75. kez sinemaseverlerle buluşuyor. Festival bu yıl 29 Ağustos - 8 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılıyor.

Dünyanın en prestijli festivallerinden biri olan 75. Venedik Film Festivali, Ryan Gosling’in Ay’a ilk ayak basan insan Neil Armstrong’u canlandırdığı First Man (Ay'daki İlk İnsan) adlı filmi ile açıldı.
 
75. Venedik Film Festivali açılış günü
 
8 Eylül'e kadar sürecek olan Festival maratonu, 8 Eylül'de Altın Aslan ödülünün verilmesi ile son bulacak. 

Başladığı günden bu yana ünlü akınına uğrayan 75. Venedik Film Festivali kırmızı halısı da en az film gösterimleri kadar ilgi görüyor. İşte Venedik Film Festivali 2018'in kırmızı halısından kareler ve ünlü isimlerin kırmızı halıda giydikleri...

Festivaldeki tüm kırmızı görünümleri için 2018 Venedik Film Festivali Kırmızı Halı Görünümleri adlı galeri haberimize tıklayabilirsiniz. 

Ryan Gosling'in astronot Neil Armstrong'a hayat verdiği biyografik film Ay'da İlk İnsan ile açılan festivalde yer alan filmler ise ​75. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gösterilecek filmler başlıklı haberimizde.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2