› 
 › 
06.09.2023

Victoria'a Secret The Tour'23 galası New York'ta gerçekleşti

Victoria'a Secret The Tour'23 galası 6 Eylül'de görkemli bir davetle New York'ta gerçekleşti. İkonik süper modeller ve yıldızlar davetliler arasındaydı.

Victoria’s Secret, 6 Eylül’de New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

Fashion şovlarından da aşına olduğumuz çok sevilen “Pembe Halı” konseptiyle Manhattan Center’da gerçekleşen galaya, moda ve eğlence dünyasının ünlü isimleri şık ve iddialı kıyafetleriyle katıldı.
 
Gigi Hadid

Bu yılın en ses getirecek moda filmini izlerken davetlilerin heyecanı doruktaydı.
 
Adriana Lima

Victoria’s Secret ile ilk kez iş birliği yapan süper model Emily Ratajkowski’nin de aralarında olduğu yıldızlar listesinde pek çok isim yer aldı.
 
Emily Ratajkowski

Naomi Campbell, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Gisele Bündchen, Adut Akech, Paloma Elsesser, Sui He ve filmde yer alan daha birçok ünlü isim  davete ev sahipliği yapan ünlü isimler arasındaydı.

Filmin tanıtımını görmek için videoyu izleyin.



İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Etro 2023-24 koleksiyonunun yeni gözdesi: Saturno bucket çanta
Marco De Vincenzo'nun Satürn'den ilhamla tasarladığı Saturno, ETRO Sonbahar - Kış 23/24 defilesinde göründü. Reklam kampanyasındaki isim ise Lily McMenamy!

​Zeynep Tosun tasarımları ile Anadolu'dan Sirius'a
Anadolu'nun kültürel mirasını geleceğe taşıyan Zeynep Tosun, geleneksel el sanatları ve el işçiliğini yenilikçi yorumlarını yeni markası ZT'de buluşturdu.

Kopenhag Moda Haftası 2023 Sokak Stilleri
Tüm yıl heyecanla beklenen moda haftalarından biri de kendine özgü bir stili olan Kopenhag'daydı. İşte moda haftası sırasında Kopenhag sokakları...

​Ekofeminist ve sürdürülebilir moda
Sürdürülebilir modanın büyük önem taşıdığı günümüzde ekofeminist ve sürdürülebilir modayı, Femponiq'in kurucusu Buket Meşeklik Duran ile konuştuk.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2