› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.10.2016

Bu sokak stillerinden ilham alın

Moda haftalarında podyumlar kadar sokaklar da çok hareketli. Geçtiğimiz moda haftalarının en sevdiğimiz sokak stilleri Pudra.com'da.

New York, Londra, Milano, Paris derken moda haftalarının sonuna geldik. Nefis defileler ve göz alıcı koleksiyonlar sayesinde yepyeni trendlerle tanıştık. Henüz kış başlamamışken ilkbahar/yaz sezonunda moda olacak parçaları gözümüze kestirdik bile. Bir yandan defileleri hayranlıkla takip ederken, bir yandan da gözümüz sokak stillerindeydi. Geçtiğimiz moda haftalarında en az podyumlar kadar ilgi çekici bir hale bürünen sokaklardan seçtiğimiz favori sokak stillerini sizin için derledik.

Moda haftalarının en iyi sokak stilleri için galeriye tıklayın

Chiara Ferragni'den Olivia Palermo'ya, Pernille Teisbaek'ten Anna Dello Russo'ya sokak modası deyince akla gelen isimler moda haftalarında stilleriyle yine göz kamaştırdılar. Farklı kombin fikirleri, saç ve makyaj stilleri, sezonun olmazsa olmaz parçaları, trend aksesuarları farklı şekillerde kullanma konusunda bize ilham veren sokak stilleri Pudra.com'da!

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Chanel'in robotları modayı ele geçirdi
Chanel, Paris Moda Haftası'nda hayranlık uyandıran bir şova daha imzasını attı. Modaevinin ikonik döpiyes takımlarını giyen robotlar podyumu ele geçirdi.

Miu Miu'dan retro esintiler
Kışı yaşamadan, bizi bahar için heveslendiren Miu Miu yeni sezonda bol desenli ve cıvıl cıvıl. Miu Miu 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Pudra.com'da.

2017 renk trendleri
Pantone 2017 renk raporunu açıkladı. Önümüzdeki sezon hangi renklerin trend olacağı Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2