› 
 › 
09.11.2018

2018 Victoria's Secret Fashion Show

Dünyanın en seksi süper modellerinin yer aldığı 2018 Victoria's Secret Fashion Show, 8 Kasım 2018 tarihinde, New York'ta gerçekleşti. Detaylar haberimizde!

Dünyaca ünlü Victoria’s Secret melekleri Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ve diğer süpermodeller dünyanın en büyük ve görkemli şovunda yürüdü. Aylar öncesinden hazırlıklarına başlanan geceye Adriana Lima'nın vedası ve gözyaşları damgasını vurdu.

Dünyanın en seksi süper modellerinin yer aldığı 2018 Victoria's Secret Fashion Show’da, Swarovski'nin kristalleri ile süslenmiş Fantasy Bra, ikonik melek kanatları ve Brian Atwood tarafından tasarlanan topuklu ayakkabılar yer alıyor. Defilenin en önemli parçalarından 1 milyon dolar değerindeki, Dream Angels Fantasy Bra Atelier Swarovski tarafından Victoria's Secret için özel olarak tasarlandı.
 
2018 Victoria's Secret Fashion Show

Victoria’s Secret defilesinde aynı zamanda markanın en yeni iş birliği olan, desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, seksi ve çekici stili ile kadınsı ve yenilikçi tasarım estetiğini mükemmel bir şekilde harmanlayan dünyanın önde gelen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ile çok özel bir koleksiyon hazırladı ve yaratıcı tasarım estetiğini feminen ve göz alıcı bir tarzla harmanlayan, eşsiz bir koleksiyon ortaya çıkarttı.

Rakamlarla VSFS NY2018 şovu!
  • NY2018 şovu, 23. Victoria's Secret moda şovuydu.
  • Podyumda 60 model yürüdü.
  • 91 defile kombini sergilendi.
  • Floral Fantasy bölümünde 15 Mary Katrantzou tasarımı yer aldı.
  • Bu seneki şovda 22 farklı ülke temsil edildi.
  • Sadece bu defile için tasarlanan kanat sayısı 37'ydi.
  • Atelier Swarovski tarafından tasarlanan 1 Milyon Dolarlık Dream Angels Fantasy sütyenini Elsa Hosk, Flights of Fancy bölümünde giydi. Sütyen 2100 swarowski elmasının bir araya gelmesinden oluşuyor.
  • Podyumda yer alan 91 adet ayakkabı Brian Atwood tarafından tasarlandı.
  • Sahne arkasında 50 makyaj artisti, 34 saç stilisti, 13 tırnak tasarımcısı görev aldı.
  • Türkiye'ye sınırlı sayıda gelen ve 2018 Fashion Show'un resmi kokusu olan Victoria's Secret Bombshell Newyork parfümünden sadece bu defilede 50 şişe kullanıldı.
 
Victoria's Secret Bombshell New York EDP
Victoria's Secret Bombshell New York EDP
 
Defilenin 40 dakikalık özel gösterimi 31 Aralık 2018 gecesi tüm dünya ile aynı anda Victoria's Secret'ın victoriassecret.com.tr adresinde sitesinde yayınlanacak. 

 
2018 Victoria's Secret - Gigi Hadid
Gigi Hadid


İlgili haberlerimiz:

​Victoria's Secret ve Mary Katrantzou buluştu!
Desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou, Victoria’s Secret ile göz alıcı çok özel bir koleksiyon hazırladı.

​Kıyafete göre iç çamaşırı seçin
Mükemmel bir kıyafet bile içine giydiğiniz yanlış iç çamaşırıyla kötü görünür. Kıyafete göre iç çamaşırınızı seçmelisiniz. Peki, nasıl?

​Victoria's Secret Yılbaşı Koleksiyonu
Yılbaşı ruhunu Victoria’s Secret’ın şampanya ışıltısı ile karşılamak için Victoria’s Secret’ın 2017 tatil-yılbaşı koleksiyonu galerimize mutlaka göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2