› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.09.2016

DKNY ile rahat stilin keyfini çıkarın

DKNY 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu New York Moda Haftası'nda tanıtıldı. Çizgili takımlardan, oversize parçalara DKNY bahar koleksiyonu Pudra.com'da!

New York Moda Haftası rüzgar gibi geçti. Yeni koleksiyonlar biz henüz kışa hazır değilken, içimizi bahar enerjisiyle doldurdu. DKNY 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu fazlaca uzun kollu, oversize parçaları ve aktif giyimin olmazsa olmazı büstiyerleri ve derin göğüs dekolteleri ile kalbimizi çaldı.

DKNY 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu için tıklayın.

2017 baharında rahat ama sofistike stiller ön planda. Koleksiyona lastik ayakkabıların eşlik ettiği defilede, çizgili ceket-pantolon takımlar, kapişonlu ince montlar ve bolca dekolte dikkat çekti. Bel, göğüs, omuz ve asimetrik dekolteler feminen kıvrımları göstermek için can atarken, inadına bol ve salaş modeller onları gizlemek ister gibi. DKNY bahar koleksiyonun tam da ikisinin arasında geziniyor, ve bizce bunu çok başarılı bir şekilde yapıyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu
Versus Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Londra Moda Haftası'nda tanıtıldı. Metalik kumaşların hakim olduğu koleksiyon Pudra.com'da.

Blake Lively'nin hamile stili
İkinci kez anne olmaya hazırlanan Blake Lively, hamile stiliyle bizleri büyülemeye devam ediyor. Gelin güzel oyuncunun stilini birlikte inceleyelim.

Ağustos ayının en şık 10 kadını
Ağustos ayı boyunca davetlere, törenlere katılan ünlüleri mercek altına aldık. Seçtiğimiz en şık 10 kadın size ilham verebilir.

Selena Gomez'in sokak ve davet stili
Her ortamda tarzıyla adından söz ettirmeyi başaran Selena Gomez'in stilini mercek altına aldık.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2