› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.10.2016

Elie Saab ile yıldızlar geçidi

Elie Saab, 2017 İlkbahar-Yaz defilesi Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşti. Koleksiyonu görmek için habere tıklayın.

Paris Moda Haftası 2017 İlkbahar-Yaz sezonuna yön veren markaları ağırlamaya devam ediyor. İhtişamlı tasarımlara imza atan Elie Saab bu kez alışılmışın dışında, yeni bir çizgiyle karşımıza çıktı. Bakalım gelecek sezon bizi neler bekliyor?
 

Elie Saab 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.


Dantelli ve işlemeli prenses model elbiseleriyle hafızamıza kazınan Elie Saab, karanlık renk paletinin hakim olduğu koleksiyonuyla bizi şaşırttı. Simlerle kaplı podyumda yürüyen mankenler ışıltılı ve parlak kumaşların ağırlıkta olduğu parçaları tanıttı. Victoria’s Secret meleği Karlie Kloss ve Gigi Hadid'in baş modelliğini üstlendiği kreasyonda ışıltı ön plandaydı. Yıldız baskılı pelerin ve elbiselerin yer aldığı koleksiyonda uzun zincir kolyeler, renkli camlı gözlükler ve payetli şapkalar dikkat çekiyor.
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

​Dolce&Gabbana ile tropik esintiler
Çiçekler, boncuklar ve karpuz kollar... Dolce&Gabbana 2017 İlkbahar-yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı.

Prada'nın desenlerle dansı
Prada 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası'nda tanıtıldı. Desenler ve tüylerle bu bahar çok hareketli geçecek!

​Fendi ile pastel renklerin büyüsüne kapılın
Fendi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı. Karl Lagerfeld'in yine harikalar yarattığı koleksiyon Pudra.com'da.

​2017 renk trendleri
Pantone 2017 renk raporunu açıkladı. Önümüzdeki sezon hangi renklerin trend olacağı Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2