› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.09.2016

Fendi ile pastel renklerin büyüsüne kapılın

Fendi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı. Karl Lagerfeld'in yine harikalar yarattığı koleksiyon Pudra.com'da.

2017 İlkbahar-Yaz sezonuna renk katacak koleksiyonların defileleri hız kesmeden devam ediyor. Modanın kalbinin attığı şehir Milano'da Moda Haftası oldukça hareketli geçiyor. En ünlü markalar koleksiyonlarını bir bir tanıtıyor. Fendi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu bizi büyüleyen defilelerden biri oldu. 

Fendi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Fendi koleksiyonunda bolca çizgiye, transparan tüllere ve saten kumaşa yer vermiş. Derin dekoltelerin yanı sıra, göğüs altı dekoltesi de trend olma yolunda ilerliyor. Kalın ve ince, yatay ve dikey çizgiler önümüzdeki sezon da bizlerle olacak belli ki. Fendi'nin nefis çantaları da defilede kalp ritmimizi hızlandıran bir diğer şeydi. Pastel renklerin yoğunlukta olduğu koleksiyon "Bahar gelsin!" dedirtiyor. Bella Hadid'in açılışını yaptığı defilede, Karl Lagerfeld her zamanki gibi bizi etkilemeyi başardı.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
DKNY ile rahat stilin keyfini çıkarın
DKNY 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu New York Moda Haftası'nda tanıtıldı. Çizgili takımlardan, oversize parçalara DKNY bahar koleksiyonu Pudra.com'da!

Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu
Versus Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Londra Moda Haftası'nda tanıtıldı. Metalik kumaşların hakim olduğu koleksiyon Pudra.com'da.

İstanbul Fashion Week'e geri sayım başladı!
2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarının tanıtılacağı Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ne zaman ve nerede olacağı Pudra.com'da!

Tommy Hilfiger'dan yeni koleksiyon: Tommy X Gigi
Ünlü model Gigi Hadid bu yıl Tommy Hilfiger'ın marka yüzü. TommyxGigi koleksiyonu "az alırım, tam alırım" diyenlerin hoşuna gidecek parçalardan oluşuyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2