› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.09.2016

Prada'nın desenlerle dansı

Prada 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası'nda tanıtıldı. Desenler ve tüylerle bu bahar çok hareketli geçecek!

Moda haftaları son sürat devam ediyor! Milano Moda Haftası'nın ikinci günü, podyumda Prada rüzgarı esti. Prada 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonu baharda hareketlenen ve canlanan doğa gibi neşe saçıyor. Desenler Prada'nın yeni koleksiyonunun başrolünde. Tüy detayları ise gömlek, elbise ve pantolonlara hareketlilik katıyor.

Prada 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Çiçekler, geometrik ve soyut şekiller, çizgiler, ekoseler... Çeşit çeşit desen ile Prada baharı selamlamaya şimdiden hazır. Colorblock'ların ise desenlerden eksik kalır yanı yok. Balıkçı yaka kazaklar, şort etekler ve uzun üçgen yaka gömlekler de koleksiyonun öne çıkan parçalarından. Fakat, koleksiyonda kendine birçok parçada yer bulan detay tüyler oldu. Elbise yırtmaçlarından, pantolon paçalarına tüyler her yerde!

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Fendi ile pastel renklerin büyüsüne kapılın
Fendi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı. Karl Lagerfeld'in yine harikalar yarattığı koleksiyon Pudra.com'da.

DKNY ile rahat stilin keyfini çıkarın
DKNY 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu New York Moda Haftası'nda tanıtıldı. Çizgili takımlardan, oversize parçalara DKNY bahar koleksiyonu Pudra.com'da!

Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu
Versus Versace 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Londra Moda Haftası'nda tanıtıldı. Metalik kumaşların hakim olduğu koleksiyon Pudra.com'da.

İstanbul Fashion Week'e geri sayım başladı!
2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarının tanıtılacağı Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ne zaman ve nerede olacağı Pudra.com'da!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2