› 
 › 
29.03.2018

MBFWI 2018 ikinci gün notları

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ikinci günü, yoğun bir programla marka ve tasarımcıların Sonbahar-Kış 2018 koleksiyonlarına ev sahipliği yaptı.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ikinci günü, yoğun bir programla marka ve tasarımcıların Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonlarına ev sahipliği yaptı.

MBFWI 2018 ikinci gün notları

Gün boyunca davetliler, sırasıyla MIIN by Kadir Kılıç, DB Berdan, Özlem Kaya, St.Nian, NEW GEN by IMA, Belma Özdemir, Mercedes-Benz presents Atelier Kikala, Mehtap Elaidi ve Brand Who'nun defile ve sunumlarını izleme şansı buldular. 
 
The Core
The Core kapılarını açtı

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ticari boyutunu oluşturan The Core, bu sezon 6. defa kapılarını açtı. 30 Mart Cuma gününe kadar Türk ve uluslararası satın alma sorumlularıyla MBFWI'ye katılan marka ve tasarımcıların koleksiyonlarını buluşturacak olan The Core, Zorlu PSM'nin Sky Lounge alanında yer alıyor. 102 şirket ve mağazayı temsilen dünyanın farklı ülkelerinden İstanbul'a gelen 140 kişilik satın alma grubu da The Core sayesinde koleksiyonları yakından inceleyerek sipariş verme fırsatı buluyor. 

Atelier KikalaMercedes-Benz sunar: Atelier Kikala

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul bu sezon uluslararası bir tasarımcıyı ağırladı. Merdeces-Benz Uluslararası Moda Değişim Programı kapsamında geçtiğimiz sezon İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi'de sergileyen DB Berdan'dan sonra değişim programının ikinci aşaması olarak Gürcü tasarımcı markası Atelier Kikala, Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunu MBFWI podyumunda sundu. Atelier Kikala'nın koleksiyonu 1980'li yılların stilinden izler taşıyor; pembeler, elektrik mavisi organzeler, altın rengi puantiyeler öne çıkarken, aynı anda hem çabasız hem de şık parçalar disko stilinden ilham alıyor.

#ELAIDILOVESSEVIM​

Türkiye'yi uluslararası moda sahnesinde temsil eden başlıca tasarımcılardan, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi, Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunda Annesi Sevim Elaidi'nin farklı dönemlerinden ve bu dönemlere dair formlardan ilham aldı. #ELAIDILOVESSEVIM adını verdiği koleksiyonda Sevim'in yaşamının daha canlı ve hareketli olduğu dönemi yansıtan parçalar baskın desenler, pembeler ve kırmızılar ile sunulurken ikinci bölümde olgunlaşarak 70'lerin bol paça pantolonları ve özgür detaylarıyla ayakları yere basan bir tavır yansıtılıyor. 

Mehtap Elaidi
Mehtap Elaidi'nin defilesinin final bölümünde ise demansın getirdiği gelgitlerle ince detaylarda gönderme yapan koleksiyon, canlı bir hayatın huzurlu bir inzivaya dönüşümünü gece kıyafetlerinden şık pijamalara geçişlerle anlatıyor.

Yeni CLS ile duygular harekete geçiyor

Mercedes-Benz bu sezon Zorlu PSM'de yer alan MBFWI alanında üçüncü nesil yeni CLS'yi sergiliyor. Mercedes-Benz tasarım felsefesini yansıtarak bir coupé otomobilin şıklık ve dinamizmini bir sedanın konfor ve fonksiyonelliğiyle birleştiren, spor ve dinamik bir karakterin altını çizen yeni CLS duyuları harekete geçiriyor.

Mercedes CLS

İlgili haberlerimiz:

MBFWI 2018 birinci gün notları
MBFWI'un 11. sezonu 27-30 Mart 2018 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşiyor. Etkinliğin ilk gününden notlar Pudra.com'da.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Açılış Partisi
11. kez düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un yeni sezonu Zorlu PSM'de gerçekleştirilen Tamer Yılmaz sergisi ve Samsung S9 lansmanı ile açıldı.

Pera Palas'ta Lug Von Siga Sonbahar-Kış 2018 Defilesi
LUG VON SIGA defilesi MBFW İstanbul Sonbahar-Kış 2018 sezonu kapsamında 27 Mart'ta Pera Palas Oteli'nde gerçekleşti. Defileye pek çok ünlü sima da katıldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER