› 
 › 
24.07.2023

Miu Miu LIVE! 2023 Sonbahar - Kış Kampanyası

Miu Miu gururla sunar: Miu Miu LIVE! Yaratıcı yönetmenliğini Edward Quarmby'nin yaptığı Miu Miu LIVE! kampanyasının fotoğrafları Zoe Ghertner imzalı.

Miu Miu Sonbahar/Kış 2023 koleksiyonu için hazırlanan Miu Miu LIVE! Kampanyası, şu anla gelecek arasında, hem her yerde hem de hiçbir yerde olma kavramlarını vurguluyor. Bu kampanya çekiminde karakterler hem içe hem de dışa dönük bir duruş sergiliyor. 

Miu Miu LIVE! 2023 Sonbahar / Kış Kampanyası

Miu Miu, 2023 Sonbahar / Kış koleksiyonunu sundu. Kolekisyon için hazırlanan Miu Miu LIVE! kampanyasının multidisipliner oyuncu kadrosunda şarkıcı-söz yazarı Ethel Cain, oyuncu Emma Corrin, Mia Goth ve Zhao Jinmai, model Amelia Grey Hamlin ve Annabelle Weatherly ile Zaya Wade yer alıyor.
Miu Miu LIVE! 2023 Sonbahar / Kış Kampanyası

Performansları bir an canlıyken bir an içe dönük hatta mesafeli bir hale bürünüyor. Üzerine çalışılmış bir yön kaybı meydana geliyor, bilindik olan bozuluyor.
 
Miu Miu LIVE! 2023 Sonbahar / Kış Kampanyası

Aynı karışıklık koleksiyonda da kendini gösteriyor. Zarif hırka-kazak takımları, diz boyu kalem etekler ve ağır, kalın yünlerle hazırlanmış oversize parçalar koleksiyonda ön plana çıkıyor.
 
Miu Miu LIVE! 2023 Sonbahar / Kış Kampanyası

Normalde gizlenen çorapların lastikleri, eteksiz giyilen özel çamaşırlar ve narin kombinezonlar göz önüne çıkıyor.
 
Miu Miu LIVE! 2023 Sonbahar / Kış Kampanyası

Doğallık, yorgunluk ve rahatlık, kıyafetlerde gizemli bir hisle örtülüyor, insanlar içine kapanmış, izole ve huzurlu bir şekilde ön plandan arka plana doğru hareket ediyor. Evrensel olarak bilinen altüst ediliyor, dünyaya farklı bir gözle bakılıyor. 

Fotoğraf: Zoe Ghertner
Kast: Ethel Cain, Emma Corrin, Mia Goth, Amelia Gray Hamlin, Zhao Jinmai, Zaya Wade, Annabelle Weatherly 
Kreatif direktör: Edward Quarmby
Stilist: Lotta Volkova

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Zeynep Tosun tasarımları ile Anadolu'dan Sirius'a
Anadolu'nun kültürel mirasını geleceğe taşıyan Zeynep Tosun, geleneksel el sanatları ve el işçiliğini yenilikçi yorumlarını yeni markası ZT'de buluşturdu.

​Özgürleştiren eşsiz bir yaz koleksiyonu: Set your spirit free!
2023 Yaz Sezonunda Silk and Cashmere, sizi doğal ve sürdürülebilir moda anlayışıyla şımartarak, ruhunuza iyi gelecek yeni bir koleksiyonla karşınızda!

​Yaz modasında konforlu şıklık alarmı!
Selülozik kökenli elyaflardan oluşan kumaşlarla hazırlanan yaz koleksiyonları kavurucu sıcaklarda bile konfor sunan seçenekleriyle ilham kaynağı oluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER