› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.10.2009

Sisley 2009 - 2010 Sonbahar / Kış

Sisley, oldukça şık yepyeni modelleriyle yeni sezona “merhaba” diyor. Özellikle mini şortlar ve kısa ceketler göz dolduruyor.

Gri ve siyah tonların hakim olduğu Sisley'in sonbahar - kış koleksiyonunda yıpranmış jeanler, payetli bluzlar, mini etek ve şortlar, diz hizasındaki elbiseler, kısa ceketler ve tulumlar dikkati çekiyor.
Sisley'in 2009/2010 modellerini görmek için tıklayın.




Gündelik, şehirli ve sportif bir tarz sunan Violently Happy temasında; beyaz, taş rengi, kül rengi, kuartz, mavi, kükürt sarısı gibi doğanın sunduğu nötr renkler göze çarpıyor. Yumuşak, kabarık ve sıcak tutan tüvit, taranmış yün, kapitone ve yünlü kumaşlar, çarpıcı detaylarla süslenerek şıklığı pekiştiriyor. Koleksiyonda, düğüm, kemer ve fularlarla süslenmiş, vücudun şeklini ortaya çıkaran modeller dikkat çekiyor.



Cyber Zen temasının özünü oluşturan düzgün çizgiler, modern ve fütüristik kesimlerle birleşerek vücuda biçimli bir görüntü veriyor. Yeşil ve mor yansımalar içeren koyu ve derin gölgeli renklerdeki ergonomik kesimler, sade silüetlerle buluşuyor ve vücudun şeklini ortaya çıkarıyor. Geometrik şekilli modeller, vücuda ayrı bir estetik kazandırırken; koton, yün, gabardin ve su geçirmez naylon gibi kumaşlardan üretilen giysiler, zengin bir çeşitlilik sunuyor.



Geçmişi anımsatan Golden Age teması, modern romantizmi ve şehir dinamizmini yansıtıyor. Sıcak renklerin göze çarptığı koleksiyon, “altın çağ”ı yansıtan giysilerden oluşuyor. Bol ve rahat pantolonlar, pileli kesimlerle süsleniyor; bele oturan ceketler, seksi ve kadınsı bir hava yaratıyor. Vintage tarzı yumuşak kadifeler, ipekler, yünlüler, örgü kumaşlar ve parlak deriler, ilginç kesimlerle birleşiyor. Pembe, ağaç kabuğu, mavi, toprak rengi gibi sıcak ve derin renklerden oluşan renk paleti ise adeta geçmişe dönüşü çağrıştırıyor.



Sisley'in 2009/2010 modellerini görmek için tıklayın.

BNG'den sıcak ve doğal bir koleksiyon...

Tiffany'nin yeni sezon modelleri çok dinamik!

İpekyol 2009-2010 modelleri pudra.com'da...

Twist koleksiyonuna ne dersiniz?

Stefanel yeni sezonda yine harika!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2