› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.09.2015

Deri parçalar nasıl kombinlenir?

Sezonun gözde trendlerinden deri şort, etek veya pantolonları nasıl kombinleyeceğinizi bilemiyor musunuz? Pudra.com’un stil önerilerine mutlaka göz atın.

Pantolondan şortlara, eteklerden elbiselere deri parçalar bu sezonun favori ürünlerinden. Kavurucu sıcakların etkisini azaltması ve sonbaharın da yaklaşması ile bu popüler trendi stilimize dahil etme zamanı geldi. Pudra.com olarak biz de sizler için deri parçaları nasıl kombinleyebileceğinizle ilgili stil önerileri hazırladık.

Deri parçalar nasıl kombinlenir?
 

Deri etek şıklığı

İpekli ya da viskoz bir gömleği yüksek bel deri eteğinizin içine sokarak feminen bir tarz yaratabilirsiniz. Deri etekler ile çok iyi giden diğer bir parça ise bilekte biten 'bootie'ler. Tarzınıza dinamik bir hava katmak için kıyafetinizin renkleri ile uyumlu bir bucket çanta tercih edebilirsiniz. Koyu renk bir ruj da tarzınıza daha iddialı bir hava katacaktır.
deri etek stil tarz moda kombin sonbahar 2015
Deri etek: Topshop 720 TL, Gömlek: Zara 99 TL, Çizme: Isabel Marant 2.525 TL, Çanta: Elizabeth&James 1590TL, Şal: Gucci 890 TL, Bilezik: İpekyol 99 TL, Ruj: Nars 110 TL.
 

Pantolon rahatlığı

Deri ve suni deri pantolonlar bu sezon çok popüler, aynı şekilde deri görünümlü taytlar da öyle. İlk başta kombinlenmesi zor gibi görünse de deri taytlar bir süre sonra gardırobunuzun vazgeçilmezleri arasına girecektir. Yüksek bel deri tayt ya da pantolonunuzu bir crop-top ile kombinleyerek anında seksi bir hava yaratabilirsiniz. Altına giyeceğiniz sivri burun topuklu ayakkabılarınız bu feminen tarzı daha da vurgulayacaktır. Kombininize hareket katmak için açık renk aksesuarlardan yardım alabilir ve doğal tonlarda bir ruj rengi seçebilirsiniz.
deri pantolon tayt stil tarz moda kombin sonbahar 2015
Suni deri tayt: H&M 59 TL, Bluz: Twist 129 TL, Ayakkabı: Valentino 2.525 TL, Çanta: Sara Battaglia 3,325 TL, Bilezik: Mango 45 TL, Küpe: Twist 39 TL, Ruj: Dolce&Gabbana 125 TL.
 

Sportif şortlar

Deri şortlar hem oldukça sportif hem de son derece şık kombinlerde kullanılabiliyor. Önemli olan nasıl bir üst ve ne tip bir ayakkabı ile tamamladığınız. Deri şortunuzun üzerine giyineceğiniz bir sweatshirt size sportif ve trendi bir imaj verebilir. Altına giyineceğiniz spor ayakkabı ya da slipper'lar sportif tarzınızı pekiştirecektir. İddialı bir güneş gözlüğü ve rahat bir sırt çantası ile her ortama gitmeye hazır bir kombine sahipsiniz!
deri sort stil tarz moda kombin sonbahar 2015
Deri şort: Saint Laurent 4500 TL, Sweatshirt: Mango 79 TL, Ayakkabı: Beymen Club 299 TL, Çanta: Zara 120 TL, Yüzük: Twist 29 TL, Maskara: Bobbi Brown: 98 TL. 


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Moda ikonlarının stil sırları
Daha güzel giyinmek ve stil sahibi olmak için moda ikonlarının sırlarından faydalanmaya ne dersiniz? Bakalım moda ikonları giyinirken nelere dikkat ediyor?

Giyecek bir şey bulamadığınız günler için stil önerileri
Dolabımız her ne kadar onlarca kıyafetle dolu olsa da bazen giyecek hiçbir şey bulamayız. Pudra.com olarak bu durumlar için herkesin dolabında bulunan parçalarla oluşturulabilecek stil önerileri hazırladık.

Gündüzden geceye denim elbise kombinleri
2015 yazında denim elbiseler çok moda! Pudra.com olarak sizler için gündüzden geceye denim elbiseleriniz için stil önerileri hazırladık.

​Trend alarmı: Boyun bandanaları
Stilinizi anında asi ve genç ruhlu bir görünüme kavuşturan bandanalar geri döndü. Fakat 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda bandanaları kafamıza değil boynumuza takacağız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER