Daha belirgin vücut hatları için yeni teknolojiler

Yaza hazır mısınız? Peki belirgin vücut hatları için yenilikçi teknolojilerden haberdar mısınız? Op. Dr. Evrim Uçkunkaya sizin için en son trendleri yazdı.

İZLE: KALÇA VE BACAK EGZERSİZLERİ👇 
Fit bir vücuda sahip olmak herkesin hayali fakat sadece diyet ve sporla fazla kilolardan kurtulmak zorlu bir süreç. Çünkü insanlar yağ hücresi sabit olarak doğar; kilo aldığımız zaman ise yağ hücrelerinin sayısı artmaz, hücre çapları büyür. Hücre çapları genişleyen bu yağlar da giderilmesi zor, uzun ve ciddi bir süreç olan kilo sorununa neden olur. Bu ayki yazımda, zayıflamanın 2021 trendi olan ve belirgin vücut hatları yaratan yenilikçi teknolojileri anlatacağım.

Daha belirgin vücut hatları için yeni teknolojiler

Estetik uygulamalarda her geçen gün gelişen teknolojiler, vücut şekillendirmeyi daha da kolaylaştırıyor. Konu zayıflama olunca 2021 trendlerini en yeni teknolojiler belirliyor.

Yüzde yüz doğal hücre aktivasyonu sonucu adipoz yağ hücrelerinin yakımını, vücuttaki deri altı ve karın içi bölgesindeki yağların önemli oranda azalmasını sağlayan uygulamalar, ağrısız ve son derece rahatlatıcı bir tedavi sunuyor, vücut hatlarını düzeltiyor ve iyileştiriyor. Ülkemizde çok yeni kullanılmaya başlanan ve sadece birkaç klinikte yer alan özel cihazlar ile zayıflama, beden inceltme alanlarında çok başarılı sonuçlar elde ediliyor.

Bunlardan biri Biostimology teknolojisini kullanan BodyScluptor. Benim de kliniğimde uyguladığım bu uygulama; yenilikçi teknolojisiyle, vücudun doğal mekanizmalarını çalıştırarak yağ hücresi yakım sürecini harekete geçiriyor ve hızlandırıyor. Uygulama 12 seans alınıyor ve tedavi protokolünde her seans 30-45 dakika sürüyor. Uygulama kişiye göre değişiklik gösterse de yapılan araştırmalara göre seanslar sonunda 1-2 beden incelme sağlanabiliyor.

Biostimology teknolojisinden kimler faydalanabilir?
  • Hamilelikten sonra vücut formunu geri kazanmak isteyenler
  • Menapoz öncesinde oluşan karın fazlalıklarını yok etmek isteyenler
  • Vücut tonunun kaybıyla mücadele eden tüm kadınlar
  • Bel bölgesindeki ve göbekteki yağlardan kurtulmak isteyen tüm erkekler

Uygulamanın özellikleri

BodySculptor’ın performansı, kullandığı patentli Biostimology teknolojisi ile yarattığı mikro basıncın bir sonucu. Tüm bedeni saran 2 tulum ve 4 adet indüktif kayışıtan oluşan cihaz sayesinde yüzde yüz el değmeden, cerrahi uygulama olmadan, ağrısız ve sızısız bir tedavi protokolü uygulanıyor. Kişiye her seansın sonunda ciddi bir rahatlık ve hafiflik hissi de veriyor.

Tüm vücut için incelme sunan cihaz tüm silueti yeniden şekillendirme, selülitleri azaltma ve cildi sıkılaştırma, kol bölgesindeki sarkmaları tedavi etme ve yüzün oval kontürünü düzgünleştirme gibi birçok talebe çözüm sunuyor. Ülkemiz için yeni olsa da birçok ülkede 10 milyondan fazla seansta hiçbir yan etki bildirimi ya da şikâyeti alınmamış olduğu klinik çalışmalar ile kanıtlanmış bir uygulama. Tüm bu nedenlerle zayıflamada 2021 trendin belirgin vücut hatları yaratan yenilikçi teknoloji BodyScluptor olacağı ortada.

“Metinde belirtilen işlemlerin uygulanması ve sonuçları her kişinin anatomisine, fizyonomisine ve yaşam kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Bahsedilen uygulamadan önce konunun uzmanı bir doktorla görüşülmesini öneririm.”


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER