› 
 › 
Pudra.com 09.08.2011

Bosch tost ve çay makinelerinde müthiş kampanya

Bosch Ev Aletleri, Ramazan boyunca en hafif lezzetler ile iftar ve sahur açmak isteyenler için çok özel tost ve çay makinesi kampanyası sunuyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yalnızca günlük yaşamımızı değil geleceğimizi de iyileştirmeye yönelik teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri’nin Toastexx tost makinesi ve Teaxx One Touch çay makinesi modellerine özel kampanyası, sıcak geçen Ramazan ayında, iftar ve sahurda, hafif ve pratik lezzetler tercih edenlere için çok ideal.

Bosch tost ve çay makinelerinde müthiş kampanya

Kampanya kapsamında TFB 4402 model Toastexx tost makinesi 185 TL yerine 129 TL, TFB 4431 model Toastexx tost makinesi 246 TL yerine 179 TL, TTA 3000 model Teaxx One Touch çay makinesi 158 TL yerine 119 TL ve TTA 3010 model Teaxx One Touch çay makinesi de 191 TL yerine 149 TL’ye satışa sunuluyor.

Bosch Toastexx tost makinesi ile sahur sofralarını kurmak çok kolay
Bosch Toastexx tost makinesi, sahip olduğu ayrıcalıklı özellikleri ile sahur sofralarını kurmayı çok kolay hale getiriyor. İki ayrı termostatı sayesinde sadece tost yapmak için değil, aynı anda hem ızgara hem de ısıtma amaçlı kullanılabiliyor. Özel kaplamalı plakalar, kolayca çıkarılıp, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. İşiniz bittiğinde ise kilidi sayesinde dikey pozisyonda saklanabiliyor ve bu sayede mutfak tezgahında yer de kaplamıyor. Ayrıca farklı fonksiyonlara sahip kırmızı renkli TFB 4402 modeli ya da antrasit renkli TFB 4431 modelinden mutfağınıza en uygun olanı seçmeniz mümkün.

Bosch Teaxx One Touch çay makinesi ile iftar ve sahurda çay keyfiniz uzun olsun
Bosch Teaxx One Touch çay makinesi, ekstra büyük süzgeciyle daha kalabalık, sıcak tutma ve otomatik tekrar kaynatma fonksiyonuyla daha uzun, iki saat sonunda otomatik kapanma özelliğiyle de daha güvenli çay sohbetlerine fırsat veriyor. Ayrıca cam demliğe sahip, pastel yeşil/açık gri renkli TTA 3000 modeli ya da porselen demlikli, fildişi/açık gri renkli TTA 3010 modeli alternatifinden birini seçme olanağı sunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER