› 
 › 
05.03.2018

Burcunuza uygun mutfak dekorasyonları

Burcunuza uygun renkler ve dekorasyon tarzı nedir, bilmek isterseniz, sizler için hazırladığımız burca özel mutfak dekorasyonu önerilerine göz atın.

Kimisi öncü, kimisi değişken; biri ateş, diğeri hava... Haliyle her burcun mensubunun da dekorasyon zevki birbirinden farklı, renklerin onlara etkisi başka. Peki sizin burcunuz için uygun renkler ve dekorasyon tarzı nedir, bilmek ister misiniz? İşte Pudra.com okuyucularımız için hazırladığımız burca özel mutfak dekorasyonu önerileri...

Astroloji etkisine giren mutfak

Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)
Tutkulu, ateşli ve cesur olan Koç, öncü burçlar arasındadır ve Ateş grubunda yer alır. Gruptaki daima cesur olan Koç için mükemmel bir mutfağın rengi de tabii ki kırmızı olacaktır!

Hızlı hareket etmeyi seven, detaylarla boğulmaktan hoşlanmayan Koç burcu için mutfağının kullanışlı ve sade olması gerekir. Her detay aynı zamanda işlevsel olmalıdır. Ortalıkta çok fazla eşyanın olmasından hoşlanmazlar. Ayrıca her mutfak eşyası yerinde, çekmecesinde durmalıdır. Çünkü Koç burçları için "gerisi teferruat"tır! Bu nedenle bir Koç burcu için mutfak tasarlıyorsak, bol ve işlevsel çekmeceler onun için ideal olacaktır. 
 
mutfak


Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)
Zarif, uyumlu, sanata ve güzelliğe düşkünlüğü ile bilinen ve çok pratik olan Toprak grubu mensubu Boğa burcunun mutfağı da tıpkı onun gibi güvenilir ve toprağı çağrıştıran bir renk olan KAHVERENGİ ile temsil ediliyor.
 
MUTFAK

İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)
Entelektüel, konuşkan, canlı ve sempatik İkizler için renkten ziyade en önemlisi keyifli bir ev sahipliği yapabilmesi. Bu nedenle Hava grubunun en sohbet sever burcu İkizler için açık konsept bir mutfak öneriliyor. Rahatlığı ile adeta koltuk eklemek için bir yol buluyor. 'Egzotik' yanınızı tamamlamak için cesur baskılar içeren mobilyalar ve sandalyeler ekleyin.

MUTFAK

Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)
Nazik, hassas, sempatik, merhametli ve düşsel dünyasını çok iyi koruyan Yengeçler evin her yanında, aşklarını gösterirler. Bu nedenle mutfaklarını da en kutsal alanınlarına çeviriyorlar. Yengeç burçları ruhlarının beslendiği bu alana bir de romantik dokunuşlar eklerlerse, değmeyin o mutfakta yapılacak yemeklerin keyfine!

mutfak

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Burçlar arasında gösterişine en düşkün olarak bilinen Aslan, lüks sever ve sofralarında da pahalı lezzetlere yer vermek ister. Bu nedenle bir Aslan burcunun mutfağında şık sofra aksesuarları, yurtdışından getirdiği özel peynir kesme tahtası veya karaflarını saklamak için yeterli alan bulunmalıdır. Aslan için mükemmel bir mutfakta dolaplar beyaz olmalı, tezgahlar da mutlaka şık ve temiz görünmelidir. Detaylara gelecek olursak, Ateş grubunun en havalısı olan bu burcun mutfağında da tabii ki altın rengi vurgular olacaktır. Zarif aksesuarlar ve hatta belki de bir avize de Aslan grubunun ruhunu beslemeye yardımcı olacaktır. 

mutfak

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)
A tipi patron, mükemmeliyetçi Başak, her şeyin yerinin belli olduğu temiz ve düzenli bir mutfak ister. Beyaz duvarlar ve dolaplar burada iyi iş çıkarır ve bir Başak için mutfak tasarlarken işinizi çok kolaylaştırır. Dikkatleri detaylarda çekmek için sade çizgileri olan ve ekstra saklama alanları bulunan mutfaklar pratik ve hızlı hareket etmeyi seven Başaklar için ideal olacaktır.

mutfak

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)
Hem inatçı hem de estetik zevki yüksek Terazilere ait mutfakların hem kullanışlı hem de şık olması gerekiyor. Minimalizm ile birlikte romantik çizgileri olan bir stil, Teraziler için ideal olacaktır. Yumuşak, dinlendirici ve tatlı renkleri birlikte değerlendirebileceğiniz bir Terazi mutfağında en iyi kalite mermer tezgahın üzerinde büyük bir vazoda çiçekler, adanın çevresini saran sandalyelerde ise yastıklar kullanarak hem modern hem de huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Renkler Terazileri tavlamanızı sağlar. Bu nedenle bir Terazi'nin mutfağına girdiğinizde sizi ilk saracak şey renklerin birbiri ile ahengi olmalıdır.

Mutfak
Akrep Burcu  (23 Ekim-21 Kasım)
Akrepler baskı altında sakin ve soğuk gibi görülebilir. Ancak bunun nedeni bir kitapla kıvrılmayı tercih etmesidir. Bir Akrep mutfağının hafif, basit renkleri olmalıdır. Ayrıca bir Akrep'in yapabileceği en iyi şey kendi kahvaltılarını hazırlamaktır. Bu nedenle ona kahvaltılar için konforlu bir alan sunmalısınız. Peki onun için mutfağı daha da şaşırtıcı yapmak ister misiniz?  Mutfağa bir akvaryum ekleyin. Böylece mükemmel bir huzur hissi katacak, onun için mutfağı eğlenceli hale getireceksiniz.

mutfak

Yay Burcu  (22 Kasım-21 Aralık)
Bir Yay antik ve yaşanmışlığın izini taşıyan her şeyi takdir eder. Ayrıca Yaylar için hevesli bir gezgine uygun mekan tipleri önerilir. Bu nedenle Yayların mutfaklarında mutlaka eskitme ahşap dolaplar bulunmalıdır. Bir Yay'ın mutfağını muhteşem seviyeye getirmek için, onun yapmaktan en çok zevk aktivite olan seyahate dair aksesuarları dekorasyonda kullanın. Tabii bir de penceresinin önüne, açık havada kokusunu içeri verecek güzel kokulu çiçeklerin olduğu saksılar eklemeyi unutmayın.

Mutfak

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)
Disiplinli ve pratik Oğlaklar, mensubu oldukları grubun elementini evlerinin dekorasyonda da görmek ister. Ahşap zeminler, koyu kiraz renkte dolaplar, onu evinde huzurlu hissettirir. Bu nedenle dekorasyonda her zaman doğal toprak tonlarını tercih ederler. Bir Oğlak burcu için mutfak tasarlıyorsanız, alanı daha da sıcaklaştırmak için dekorasyonda her mevsime dair yeşil rengi ve lacivertin tüm tonlarını kullanabilirsiniz. 

Mutfak

Kova Burcu  (20 Ocak-18 Şubat)
Kova, modern-şık tasarımlar ile ilgilidir. Çünkü o geleceğe bakar, yarını düşünür. Meraklı bir kaşiftir. Kovalar için bakır, güçlü bir elementtir ve güçlü bir şekilde birleştirilmelidir. Bir Kova için mutfak tasarlıyorsanız, o mekanı ona uygun, taze hale getirmek için somon ve menekşe renklerini kullanabilirsiniz.

mutfak

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)
Balık burçlarının tümü kendini bulmakla, daha derine inmekle ilişkilidir çünkü Balık, 12. evin burcudur. Bu nedenle Balıkların mutfaklarında da hakim olan duygu barış olmalı, onların mutfaklarında meditatif bir etki yaratmalısınız. Bu nedenle Balık burçları için mutfakta lila, yeşil ve yumuşak mavinin olduğu gibi sakin deniz renkleri öneriliyor. Şaşırtıcı bir odak noktası yaratmak istiyorsanız mutfağa bir çeşme veya sarmaşık bitki ekleyebilirsiniz.

Mutfak

İlgili haberler:

Rujunuzu burcunuza göre seçin!
Astrolojiyle ilgileniyorsanız makyajınızı da burcunuza uygun yapmak isteyebilirsiniz. Her burç için özenle seçtiğimiz ruj önerilerimize mutlaka göz atın.

Burçların aşk şifreleri çözüldü!
Astrolog Aylin Sungur burcunuzun gizli aşk şifrelerini veriyor... Hangi burç nasıl bir aşık ister? Merak ediyorsanız haberimize tıklayın.

Burçlar bizi nasıl etkiler?
Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Yavuz, aynı radyo ve televizyon dalgaları gibi yeryüzüne yayılan kozmik ışınların ruh halimizi ve davranışlarımızı etkilediğini söyleyerek, burçların karakter ve davranışlarımız üzerindeki etkilerini anlattı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER