› 
 › 
Pudra.com 17.01.2012

Evde kış sebzesi yetiştirin!

Pencere Önü Bostanları'yla kış sebzeleri yetiştirmek hem ruhunuzu hem bedeninize iyi gelecek. Maydanozdan rokaya, yaprak kerevizden semizotunu kadar pek çok doğal sebze yetiştirebilirsiniz.

Şehirli insanların en önemli kaçış alanlarından biri hobi bahçeciliği. Geçtiğimiz yıllarda Botanika’nın “Pencere Önü Bostanları” bir fenomen olmuştu. Unutanlar için şimdi yeniden hatırlama zamanı.

Evde kış sebzesi yetiştirin!

Pencere Önü Bostanları kışın evinizin sıcaklığında sebze yetiştirme keyfi veren mükemmel bir buluş bizce. Çeşit bol: maydanoz, roka, tere, semiz otu, fesleğen, yaprak kereviz, buğday çimi, dereotu gibi taze sebze seçenekleri hem ruhunuza hem bedeninize iyi gelecek.

Sebze yetiştirmek için mutlaka bir bahçeye sahip olmanız ve derin tarım bilginizle herkesi şaşırtmanız da gerekmiyor üstelik! Botanika Pencere Önü Bostanları'nın her kutusunda bu sebzeleri nasıl yetiştireceğiz çok basit bir şekilde yazıyor. Saksının içinde bulunan o ürüne ait tohumları kutuda tarif edildiği gibi ekip, en geç 3-4 hafta sonra doğal sebzelerinize kavuşuyorsunuz.

Bahçelere ve çiçeklere hayat katan Botanika’nın “Pencere Önü Bostanları” ailesi ve Botanika hakkında daha fazla bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER